Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 882
Güzel duruyor.
iptal edip ıvır zıvır mı alsam yaAlıntıyı görüntüle
No RGB Versiyona 1000Hz yazmışlar ne alaka la harbi 1000 Hz sanırım klavye.
Gerek yok 8000 hz takıntılı degilseniptal edip ıvır zıvır mı alsam ya
Wireless olsa 1K olup olmamasını takmazdım da kablolu kullanacağım manyetik switch klavyenin 8K olmasını isterdim açıkçası.Kendi sitesinden. Sol taraftakiler standart edition ayrıca 45 dolara satılıyor.
Alıntıyı görüntüle
Wireless olsa 1K olup olmamasını takmazdım da kablolu kullanacağım manyetik switch klavyenin 8K olmasını isterdim açıkçası.
Açıkcası bu paraya sarı sitede hala kaldıysa F75 almak daha mantıklı aynı polling ratede daha büyük ve daha iyi prebuild.Ben de iptal ediyorum, aşırı önemli değil tamam ama 8K diye alacaktım, 8K olmayan kablolu klavyeye boşa para vermeye gerek yok.
Aluminium Alloy olması cezbetmedi değil.Açıkcası bu paraya sarı sitede hala kaldıysa F75 almak daha mantıklı aynı polling ratede daha büyük ve daha iyi prebuild.
Positioning plate'e aluminyum demiş. Kasa olan framework heralde ama TOP nedir bilmiyorum.Aluminium Alloy olması cezbetmedi değil.
Kalitesiz manyetik switch kullanmak da sakat bedava olması çok önemli değil.Vergisiz 900 lira vergisiyle 1500 e falan denk geliyor bu paraya rapid trigger manyetik switch klavye yok en kotusu 3 binden baslıyor fazla bişey aramayın bu paraya bedava