Emirhan5267
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
Ninooo çok iyi be figürleri nerden aldınız hocam
Ninooo çok iyi be figürleri nerden aldınız hocam
Hocam kasanızdaki RGB anakart ve ekran kartı güç kablosunu nereden satın aldınız link atar mısınız?Video yükleme şansım olsa video yüklerdim foto ile anca böyle
Bende şuan olanlar Strimer Plus V2 24 Pin Anakart için Link + Ekran Kartı İçin Olan 3x8 Pin Link.Hocam kasanızdaki RGB anakart ve ekran kartı güç kablosunu nereden satın aldınız link atar mısınız?
nino ve mikuyu aliexpressten hitori de temudanNinooo çok iyi be figürleri nerden aldınız hocam
Ayrıca Ninoyu ekran kartı desteği olarak kullanıyorumnino ve mikuyu aliexpressten hitori de temudan
aynen asfaksd ekran kartı tutucu olarak kullanıyorumKasanin içinde hoparlörmü var benmi yanlış görüyorum![]()
Mac aratırken , aradaki boş zamanda çekmiş koptum dbsujshshdjdlenovo loq 15İAX9 rsistem :
tx 4060 115w
16 gb ram
480 gb ssd(1 tb aldım kargoda gelince takıcam)
i5 12450hx
ekipmanlar :
Asus TUF Gaming 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync
logitech g413 se
delux m729db
razer barracuda 2022
esktralar:
ender 3 s1 3d yazıcı
xpen g430s
Monitörünün vesa desteği olup olmadığına bak hocam. Genelde çoğu modelde oluyor.b
benim monitöre uyarmı ki acaba
yeterince sistem fotosu atılmış bence yapılabilir şuanOlabilir, üşenmezsem bir ara yaparım![]()
evet ya o yüzden değiştiricem satmaya çalışıyorum klavye almak istiyorum f75 ama sıfırı yok piyasadagüzel sistem ama mousea yer kalmamış bide ekran kartı cücük kalmış![]()
kanka klavyeyi nerden aldın