- Reaksiyon skoru
- 58
Son kullanım tarihleri ne oluyordu.
2 yıl oluyor.Son kullanım tarihleri ne oluyordu.
Düzgün saklarsan 5 yıldan bile fazla gidebilir. Güneş görmesin ve ağzı kapalı olsun. Kilitli poşetine koyup poşeti kapatırsın.Son kullanım tarihleri ne oluyordu.
Hocam en iyisi olur diye yazmadım zaten laptop için de kullanilabilir Mx6 gibi fazla Akiskan değil zatenViskozitesi uygun değil.
100 bin tl olan laptop muhtemelen sıvı metal kullanıyordur. Ben 4 gram ve daha pahalı olmasına rağmen bu macunu alırdım laptop için. https://www.hepsiburada.com/thermal...ek-performansli-termal-macun-pm-HBC000004BDZE
En iyisi direkt PTM7950 almak olur ama yurtdışından getirmek gerekiyor.
Her macun kullanılabilir. Benim demek istediğim özellikle laptop kullanan kişiler 8gr mx4 yerine 4gr daha kaliteli ve laptop için uygun macun kullanırsa daha iyi olur. 4gr bile normal bir kullanıcı için fazlasıyla yeterli.Hocam en iyisi olur diye yazmadım zaten laptop için de kullanilabilir Mx6 gibi fazla Akiskan değil zaten
Napp de 20 nescafe koda 250tl hb kodu veriyor. O kodla bedavaya alabilirsiniz.
Yillarin macunu Laptopunuza , pcnize sürebilirsiniz Performansi tatmin edici Son 1 Yılın en ucuz fiyatı
20nescafe kaç tl.geçen çek kazan da buna benzer kampanya yaptılar yarısını kabul etmediler zararlı çıktımNapp de 20 nescafe koda 250tl hb kodu veriyor. O kodla bedavaya alabilirsiniz.
70lira a101'de.20nescafe kaç tl.geçen çek kazan da buna benzer kampanya yaptılar yarısını kabul etmediler zararlı çıktım![]()
Zephyrus g14 (r9 7940hs-4060) laptopuma thermal grizly aeronaut kullandım. İşlemcide sıvı metal vardı onun yerine de aeronaut kullandım. Sorun yaşar mıyım ? Viskozitesini araştırmamıştım. Elimde hali hazırda bulunan mx-4 de var.Viskozitesi uygun değil.
100 bin tl olan laptop muhtemelen sıvı metal kullanıyordur. Ben 4 gram ve daha pahalı olmasına rağmen bu macunu alırdım laptop için. https://www.hepsiburada.com/thermal...ek-performansli-termal-macun-pm-HBC000004BDZE
En iyisi direkt PTM7950 almak olur ama yurtdışından getirmek gerekiyor.