MorgothBelegurth
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Bu sabah 8:30 civarı iadem hesabıma yattı. Uzun bi süreç oldu ama sonuç olarak bir sorun yaşamadık şükürsonucu paylaşırsaanız sevinirim

Bu sabah 8:30 civarı iadem hesabıma yattı. Uzun bi süreç oldu ama sonuç olarak bir sorun yaşamadık şükürsonucu paylaşırsaanız sevinirim
Benim de sabah hesabıma yatmışBu sabah 8:30 civarı iadem hesabıma yattı. Uzun bi süreç oldu ama sonuç olarak bir sorun yaşamadık şükür![]()
olabilirdemekki belirli zamanlarda yatırıyorlar
Anlık bozulma sesinden bahsediyorum hocamRobotlaşma sesi derken?
Ya ben kullanıyorum yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar olmuşAnlık bozulma sesinden bahsediyorum hocam
Hocam kablolu denemedim. Kablolu kullanıcak olsam başka marka alırdımhocam selamlar kablolu kullandığınızda robotlaşma sesi oluyor mu? yoksa sadece kablosuz kullanınca mı
Kablolu dediğinizi göremedim bağlantı koparken robotlaşma oluyor diyorlar kabloluda olmaz muhtemelen ama kablolu kullanacaksan bu fiyata çok daha iyi kablolular vardır razer v2x gibihocam selamlar kablolu kullandığınızda robotlaşma sesi oluyor mu? yoksa sadece kablosuz kullanınca mı
Evet çok şişmiş Bi kaç gün önce 2000 bandındaydıAnladım hocam teşekkürler, v2x'in fiyatlarını da şişirmişlerFırsat kovalayacağız artık.