🔥İndirim GamingGenTR Seçili Ürünlerde Toplam 3 Kampanya

300₺ geri ödeme kampanyası dün gece yarısı bitti.
1738082359431.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anlamadım 300tl indirimi bitmedi mi?
Bitmedi dostum devam ediyor.
1738082633012.png

Son düzenleme:
GamingGenTR' de bildiğiniz gibi 31 Ocak 2025 tarihine kadar geçerli olan İyzico %20 indirimi ve 300 TL geri ödeme kampanyası var.
Bunun üzerine seçili olan ürünlerde 100 TL daha indirim kodu var. Kupon kodu kısmına '' aken100 '' yazıp kuponu uygulabilirsiniz.
Bu sayede bazı ürünler gerçekten çok iyi fiyatlara iniyor. Bunlardan bazılarını konuya ekliyorum.
NOT: 100 TL indirim kodu sadece konudaki ürünler için geçerlidir ve 1 kez kullanılabilir.

Fareler beş para etmez.

Totalde 1400 TL indirim az değil. Her türlü bize yarıyor kullanmak lazım. Nays vardı bugün iyzico var yarın başka bir şey çıkar çıksın abi her türlü bize yarıyor. He heryerde bilgilerimiz oluyor diyen içinde nerde yokki demek isterim. Zaten ortalık şeyi gibi olmuş herkesin bilgileri.
Aynen öyle 5K'ya 1.4K gayet iyi indirim. A520M-A baktım ikinci elleri 1600tl bu kampanya ile 2 adet alınca 1900'e geliyor gayet iyi. Bilgilerimiz de her yerde diye de saçmıyoruz sonucta iyzico yıllardır var, kampanya için kullanılır sonra hesabı kapatırsın duruma göre.

LIV, Piggy ve The King's avatar favorilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Totalde 1400 TL indirim az değil. Her türlü bize yarıyor kullanmak lazım. Nays vardı bugün iyzico var yarın başka bir şey çıkar çıksın abi her türlü bize yarıyor. He heryerde bilgilerimiz oluyor diyen içinde nerde yokki demek isterim. Zaten ortalık şeyi gibi olmuş herkesin bilgileri.
Kaça gelecek bu pigg yani anlayamadım

GamingGenTR' de bildiğiniz gibi 31 Ocak 2025 tarihine kadar geçerli olan İyzico %20 indirimi ve 300 TL geri ödeme kampanyası var.
Bunun üzerine seçili olan ürünlerde 100 TL daha indirim kodu var. Kupon kodu kısmına '' aken100 '' yazıp kuponu uygulabilirsiniz.
Bu sayede bazı ürünler gerçekten çok iyi fiyatlara iniyor. Bunlardan bazılarını konuya ekliyorum.
NOT: 100 TL indirim kodu sadece konudaki ürünler için geçerlidir ve 1 kez kullanılabilir.

Endorfylerden uzak durun kalanı yiyebilirsiniz. Endorfyler fena kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri