Alparslan0
80+
- Katılım
- 16 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 120
- Reaksiyon skoru
- 41
Beni aradılar böyle bir paket görünmüyor falan dediler olmadı
HaydaaBeni aradılar böyle bir paket görünmüyor falan dediler olmadı
Benide sabah 10da aradılar ama bir daha aranacaksınız dediler bende bekliyorum
Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/100 Mbps 409 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)
Mevcut TT aboneleri kampanyadan yararlanabilir.
Taahhüt sürenizin kaç gün kaldığının önemi yok. Hemen bu paketlere geçebilirsiniz. Ekstra bir cayma bedeli ödemezsiniz.
Geçmek için fiber kullanmanıza gerek yok. VDSL kullananlarda geçebilir. ( Fiberde TT modemini kullananlar için Fiberde ekstra olarak 35 TL modem ücreti eklenmektedir.)
Kampanyadan yararlanabilmeniz için sizi aramaları gerekmektedir. Uygulamadan veya müşteri temsilcisine bağlanarak paketleri göremezsiniz.
Paketlere geçerken yaklaşık 1-2 dakika internet kesintiniz olacaktır.
Kampanyadan yararlanmak için;
https://x.com/TTDestek veya https://www.facebook.com/TurkTelekom adreslerine '' Şuanda aktif olarak TT evde internet müşterisiyim. “Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. '' yazarak iletişim numaranızı yazmanız gerekmektedir. Onlar kısa süre içerisinde cevap yazacaklardır. İnternetin kayıtlı olduğu telefona kaydınız alınmıştır şeklinde SMS gelecektir. Kısa süre içerisinde aranacaksınız ve anında pakete geçiş yapabileceksiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kampanya bilgilendirmesi için yavuzd58'e teşekkürler.
Ya sıkıntılı mısın sen ? bir şey diyen mı oldu sana ? açmışın konuyu bizde yazdık dikkatli olun güvenmeyin kandırmaca koyuyorlar faturalara bu kadar sana ne sen niye gelip savunuyorsun memnun değilim buraya da yazdım alacakalara bilgi olsun diye , sana mı soracam fikrimi yazarken?Babamın şirketi değil. Ben konuyu açarken hizmetten memnun olup devam ettirmek isteyenler için açtım. İstemeyen veya memnun olmayan okuyup geçebilir. Pakette ekstra ücret çıkanlarda hakkını arayıp ücretini geri alabilir. Anlatabildim mi birader?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tivibu bu pakette yok diye biliyorum. Yine de arayıp sorabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet. Herhangi birisinden özel mesaj atmanız yeterli.
Türk Telekom ve Türkcell yıllardır bunu yapıyor ve Altyapıları diğer şirketlere göre daha geniş olduğu için ya da tekelleşme mi desek bilemiyorum ama o yüzden çoğu kişi kullanıyor yoksa Turknet falan candır ya bunların yanına.Ben 3 yıldır TT kullanıyorum kasım da taahhüt yenilenmişti sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mobil tarafında bunu çoğu telekom şirketi yapıyor sanırsam. Türkcel hattım var kampanya ile 280 TL olan aboneliği almıştım ama her ay 320 TL küsür geliyor faturam. Ancak internet kısmı için türk telekom da hiç faturamın fazla geldiğini görmedim. Abonelik + modem ücreti ödeniyor. TT'de ve diğer firmaların en kötü yanı fiber olduğunda modem kiralamanın zorunlu olması sanırım ben zaten TT'nin verdiği modemi kullanmıyorum ama mecbur olarak modem kiralama ücreti ödüyorum. En kötü yanı bu sanırım.
TTDestek e direk özel mesaj attım benkral özel mesajlar bölümünden mi yazdın? direkt twit mi attın nasıl yaptın