Neler Yeni

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Metehan
3 saattir aramadılar bekleyeceğiz arayacaklar inşallah

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,660
İsim
Sarp Yılmaz
Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/100 Mbps 409 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Mevcut TT aboneleri kampanyadan yararlanabilir.
Taahhüt sürenizin kaç gün kaldığının önemi yok. Hemen bu paketlere geçebilirsiniz. Ekstra bir cayma bedeli ödemezsiniz.
Geçmek için fiber kullanmanıza gerek yok. VDSL kullananlarda geçebilir. ( Fiberde TT modemini kullananlar için Fiberde ekstra olarak 35 TL modem ücreti eklenmektedir.)
Kampanyadan yararlanabilmeniz için sizi aramaları gerekmektedir. Uygulamadan veya müşteri temsilcisine bağlanarak paketleri göremezsiniz.
Paketlere geçerken yaklaşık 1-2 dakika internet kesintiniz olacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için;
https://x.com/TTDestek veya https://www.facebook.com/TurkTelekom adreslerine '' Şuanda aktif olarak TT evde internet müşterisiyim. “Fiberde yılın fırsatı kampanyası 2” bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. '' yazarak iletişim numaranızı yazmanız gerekmektedir. Onlar kısa süre içerisinde cevap yazacaklardır. İnternetin kayıtlı olduğu telefona kaydınız alınmıştır şeklinde SMS gelecektir. Kısa süre içerisinde aranacaksınız ve anında pakete geçiş yapabileceksiniz.

Alıntıyı görüntüle

Kampanya bilgilendirmesi için yavuzd58'e teşekkürler.
Kesinlikle inanmayın taahhut yeniliyorsun diyorlar şu fiyattan fatura gelince başka fiyattan arıyorsun sana bir ton ücret sayıyorlar yalan dolan işleri.

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan Fetheden
TT bayilerinden yapabiliyor muyuz

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kesinlikle inanmayın taahhut yeniliyorsun diyorlar şu fiyattan fatura gelince başka fiyattan arıyorsun sana bir ton ücret sayıyorlar yalan dolan işleri.
Seni inandırmak zorunda değiliz. +10 yıl üzeri TT kullanmışlığım var paket fiyatı dışında bir ücret gelmedi. Sözleşme okursanız yanılmazsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TT bayilerinden yapabiliyor muyuz
Hayır. Sadece onların aramasıyla katılabilirsiniz.

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan Fetheden
Benim tarifem ilk 6 ay indirimli paketlerden 12 ayı geçti ama 6 ay fark isterlerse mantıksız

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim tarifem ilk 6 ay indirimli paketlerden 12 ayı geçti ama 6 ay fark isterlerse mantıksız
Konuda kocaman görsel paylaşımı var. Lütfen konuyu okuyun. 15 ay sabit fiyat yazıyor. Siz paketi değiştirdiğinizde eski paketin farkını istemezler.

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan Fetheden
Aslında orda kelime oyunu yapıyorlar ki umarım size de öyle bir şey yapmamışlardır.
Her şey dahil derken internet ücreti adına her şey dahil diyorlar.
Yani kurulum + bağlantı ücreti + tarife + kdv vs için her şey dahil diyorlar.

2024 yılından beri TT modemleri satmak yerine kiralama yapıyor.
İsterseniz 10 yıl TT müşterisi olun. Sözleşmeyi fesih ettiniz anda modemi iade etmeniz gerekiyor.

O neden ile yüksek ihtimal modem kiralama ücreti de çıkacaktır.
Fazla bir şey değil. Modem marka ve modeline göre 20 ila 35 TL aralığında sanırım.
Bana 20TL çıktı.
Benim modemim var zaten 5 yıllık

Konuda kocaman görsel paylaşımı var. Lütfen konuyu okuyun. 15 ay sabit fiyat yazıyor. Siz paketi değiştirdiğinizde eski paketin farkını istemezler.
3 ay az ödemeli pakete 300 TL fark istedikleri yazıyor konunun ilk sayfalarında

Son düzenleme:

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim modemim var zaten 5 yıllık

3 ay az ödemeli pakete 300 TL fark istedikleri yazıyor konunun ilk sayfalarında
Konuyu açan benim. Öyle bir durum yok. Her yazılana inanmayın. Herkes kafasına göre fiyat yazıyor. Adam modem almış. Modemin satın almak ücretini pakete ek istediler diye yorum atıyorlar. Senin kendi modemin varsa paket ücretinden farklı bir ücret çıkmaz.

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kenan Fetheden
Konuyu açan benim. Öyle bir durum yok. Her yazılana inanmayın. Herkes kafasına göre fiyat yazıyor. Adam modem almış. Modemin satın almak ücretini pakete ek istediler diye yorum atıyorlar. Senin kendi modemin varsa paket ücretinden farklı bir ücret çıkmaz.
Hocam sorguladığımda hattım 98 mbit gösteriyor geçen sene türk telekom 50 mbit bile vermemişti bu sefer 100 verebilecek mi merak ediyorum.Şuan maalesef 35 kullanıyorum fttc kutusu evin önündeki kaldırımda olmasına rağmen 100 mbit VDSL vermiyorlar

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam sorguladığımda hattım 98 mbit gösteriyor geçen sene türk telekom 50 mbit bile vermemişti bu sefer 100 verebilecek mi merak ediyorum.Şuan maalesef 35 kullanıyorum fttc kutusu evin önündeki kaldırımda olmasına rağmen 100 mbit VDSL vermiyorlar
Eğer sorguladığınızda o şekilde çıkıyorsa birde aradıklarında sorun teyit etin. Eğer onlarda onaylarsa 100 seçersiniz. İsterseniz apartmanda kullanan varsa onlara da sorabilirsiniz.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
Ben suan 280 TL'ye 50 mps aliyorum 2 ay kalmis bu tariyfeye gecmek istesem para odeyecek miyim ekstra hocam anlamadim

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben suan 280 TL'ye 50 mps aliyorum 2 ay kalmis bu tariyfeye gecmek istesem para odeyecek miyim ekstra hocam anlamadim
Hayır. Tablodaki fiyatlar dışında ekstra bir ücret ödemezsiniz. Sadece önceki paketinizde modem satın aldıysanız onun kalan taksitlerini 2 ay daha faturanıza yansıtırlar.

Top Bottom