Birader hayırdır sen neyin atarını yapıyorsun? babanın şirketi mi yoksa TT ?Seni inandırmak zorunda değiliz. +10 yıl üzeri TT kullanmışlığım var paket fiyatı dışında bir ücret gelmedi. Sözleşme okursanız yanılmazsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır. Sadece onların aramasıyla katılabilirsiniz.
Aradılar hallettin mi35MPS 520₺ ödüyordum, şimdi 359₺ ödeyeceğim. Teşekkür ederim.
Birader hayırdır sen neyin atarını yapıyorsun? babanın şirketi mi yoksa TT ?
ben inanmayın derken senin lafına inanmayın demedim Türk Telekom'a dedim seni kazıklamamış olabilirler ama binlerce insan var aynı sorunu yaşayan.
ayrıca sözleşmeyle alakası yok onayına basarken yazılan şeyleri bile yapmadılar fiyat her ay değişiyor yakalarsan düzeltiyorlar yoksa geçirmeye devam neyin okumasından bahsediyorsun hay allahım ya.
Benide sabah 10da aradılar ama bir daha aranacaksınız dediler bende bekliyorum3 saattir aramadılar bekleyeceğiz arayacaklar inşallah
İstersen teşekkür et istersen küfür et ben sana ne yap ya da yapma demedim zaten.Yenilenen taahhütün içeriğini ttnet bireysel sayfasında görüntülüyorum. 660tl ödediğim fatura 409'a düştü. 15 Ay taahhüt ile ve telefon ile onayladığım sözleşmeyi de ttnet bireysel sayfamda görüntüleyebiliyorum. Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Konuyu açana arkadaşa teşekkür etmek gerekir, teşekkür ederiz.
Babamın şirketi değil. Ben konuyu açarken hizmetten memnun olup devam ettirmek isteyenler için açtım. İstemeyen veya memnun olmayan okuyup geçebilir. Pakette ekstra ücret çıkanlarda hakkını arayıp ücretini geri alabilir. Anlatabildim mi birader?Birader hayırdır sen neyin atarını yapıyorsun? babanın şirketi mi yoksa TT ?
ben inanmayın derken senin lafına inanmayın demedim Türk Telekom'a dedim seni kazıklamamış olabilirler ama binlerce insan var aynı sorunu yaşayan.
ayrıca sözleşmeyle alakası yok onayına basarken yazılan şeyleri bile yapmadılar fiyat her ay değişiyor yakalarsan düzeltiyorlar yoksa geçirmeye devam neyin okumasından bahsediyorsun hay allahım ya.
Tivibu bu pakette yok diye biliyorum. Yine de arayıp sorabilirsiniz.tivibu ile 1200 veriyorum 1 gigabite çok pahalı yav
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni taahüt yaptık eskiden müşteri değildim acaba bende değiştirebilirmiyim ya
Evet. Herhangi birisinden özel mesaj atmanız yeterli.Belirtilen adreslere özel mesaj atıyoruz değil mi?
Aradılar hallettin mi
Ben 3 yıldır TT kullanıyorum kasım da taahhüt yenilenmişti sadece.hocam ben turknetten turk telekoma geçiş başvurusu yapmıstım daha geçiş olmadı 100 mbit için ilk 3 ay 285 sonra 580 demişlerdi. Şimdi tt ye geçtiğim gün direk bu kampanyaya geçsem yinede 300 tl gibi bişey çıkarmı. siz ne kadar kullandıktan sonra bu tarifeye geçtiniz
Mobil tarafında bunu çoğu telekom şirketi yapıyor sanırsam. Türkcel hattım var kampanya ile 280 TL olan aboneliği almıştım ama her ay 320 TL küsür geliyor faturam. Ancak internet kısmı için türk telekom da hiç faturamın fazla geldiğini görmedim. Abonelik + modem ücreti ödeniyor. TT'de ve diğer firmaların en kötü yanı fiber olduğunda modem kiralamanın zorunlu olması sanırım ben zaten TT'nin verdiği modemi kullanmıyorum ama mecbur olarak modem kiralama ücreti ödüyorum. En kötü yanı bu sanırım.İstersen teşekkür et istersen küfür et ben sana ne yap ya da yapma demedim zaten.
ben başıma gelen ve binlerce insanın yaşadığı sorunu yazdım niye bu kadar zoruna gitti anlamıyorum.
mobil taahhüt ile yenilediğim tarifem sözde ayda 349tl ödemem gerekirken şu anda 443tl ödüyorum şimdi neyin sözleşmesi bu acaba her ay faturaya bakıyorum diğer ücretler adı altında bin bir türlü saçmalık alıyorlar.