❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Cevap bu işte. Fiber modem olmadığından ücret çıkmaz ve kendi modeminiz ile devam edebilirsiniz sanırım.
Çünkü verdikleri Fiber Modem 1000Mbps ve Wi-Fi 6 serisi o neden ile kiralama ücreti alıyorlar.

Size VDSL2 de zaten maksimum 100Mbps vereceklerinden modem değişimi gerekmez.
ilk yazımda belirtmiştim aslında, mevcut standart verdikleri modem 300mb desteklediği için bu hızın üzeri paketler için misal, 1000mb hız için modeminiz yoksa modem veriyorlar onun ücretidir.

ilk yazımda belirtmiştim aslında, mevcut standart verdikleri modem 300mb desteklediği için bu hızın üzeri paketler için misal, 1000mb hız için modeminiz yoksa modem veriyorlar onun ücretidir.
Evet haklısınız aslında ben kaçırmışım ama mevzu 300mb olmasında değil de. Hattın VDSL2 yada Fiber olması ile alakalı.
Fiber ise seve seve kiralama yapıyorlar.

Arkadaşlar beni bir kere aradılar bir daha aranacaksınız dediler öyle mi oldu herkeste ? Daha geçemedim ben

Arkadaşlar beni bir kere aradılar bir daha aranacaksınız dediler öyle mi oldu herkeste ? Daha geçemedim ben
Bazı kişilere çift arama yapıyorlar. Sms olarak talep alındı bilgisi geldiyse aranırsınız.

Yok ya direk aradı tablodaki fiyatı söyledi onayladım oldu bitti. Sadece modem vermiyormusunz diye sordum vermiyoruz dedi.

Bazı kişilere çift arama yapıyorlar. Sms olarak talep alındı bilgisi geldiyse aranırsınız.
İlk aramadan önce mesaj geldi ikinciden sonra bişi olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok ya direk aradı tablodaki fiyatı söyledi onayladım oldu bitti. Sadece modem vermiyormusunz diye sordum vermiyoruz dedi.
bekliyorum ben hala

benımde kafama takıldı bazı arkadaslar böyle diyince ben de ona istinaden aylık ödeyeceğim tutar şimdi her şey dahil ne kadar diye sordum umarım kelime oyunu değildir artık fatura kesilsin görürüz gerçi yine suan ödediğim tutarın altında kalacagından ve hızım 2 katına cıkacagından cokta muhım değil ilgin için çok teşekkürler
Örnek kendi modeminizi kullanıyorsanız sadece paket ücreti. Onların kiralık modemi varsa paket ücreti+ modem ücreti.

ben de geçtim 5 ay öncesine kadar ttye yeni abonelik açmıştım 15 ay taahhütlü, geriye kalan 9 ay baglantı ücreti + 15 ay modem ücreti yansıtacaklarını söylediler, 75tl + 25tl de modem ücreti.

bir dahaki ay 619 ödeyecektim, hem hızım arttı hem 500 civarı ödeyeceğim 10mbps paket için, teşekkürler.

Her tarifeden sorunsuz geçiş oluyor mu benimki 500 küsür TL ve 35 mbit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,313
Üyeler
184,922
Son üye
Killwack
Geri