Alparslan0
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Az önce aradılar ve 100lükten aldım bilgilendirme için teşekkürler
Bağlantı ücretini söylüyor ama daha sonra pakete dahil fiyat olarak belirtiyor. Eğer sizin eski paketinizden dolayı bağlantı ücreti yaptılarsa kalan taksitlerinizi alıyor olabilirler.Bu 35₺ nereden çıktı, ben normalde 500mbit'lik paket kullanıyordum, ek olarak 75₺ modem ücreti ödüyorum. Bu kampanyaya başvurdum. 669₺ paket ücreti 75₺ modem ücreti ve 38 ₺ bağlantı ücreti çıkardılar, şuankinden uygun diye kabul ettim. Normal mi yani ?
modem arayüzünden bak bi istersen , eskiden vdsl kullanırken snr margin filan bakıyorduk onu araştır istersen.Arkadaşlar aktif TT kullanicisiyim 50 megabit paket kullanıyorum. Alt yapım VDSL 75 megabit destekliyor, abone olurken 100 megabit internet istedim ama o sürekli kesilir 50 verelim dediler 50 verdiler. Doğru mu bu kesilme olur mu? Olmazsa kampanyadan 100 e veya 75 e geçeyim
Benim 71 destekliyor. 75 olan VDSL paketi kullanıyorum. 71'in tamamını veriyor. Herhangi bir kesinti yaşamıyorum.Arkadaşlar aktif TT kullanicisiyim 50 megabit paket kullanıyorum. Alt yapım VDSL 75 megabit destekliyor, abone olurken 100 megabit internet istedim ama o sürekli kesilir 50 verelim dediler 50 verdiler. Doğru mu bu kesilme olur mu? Olmazsa kampanyadan 100 e veya 75 e geçeyim
Gelsin sorun değil benim için 15 ay kölesi değilim en azından.Geçmezsiniz olur biter. Kimse sizi zorla herhangi bir pakete geçirmiyor. Ben kendi adıma aynı hızda daha yüksek fiyatlara kullanıyordum. Benim için iyi oldu. Türknet denedim kesintisiz hizmet alamadım. Birkaç ay sonra Türknete zam gelir zaten.
Modem arayüzünde xdsl istatiği kısmını atarsan ne kadar kullanabileceğini söyleyebiliriz. 50 mbps ile başlaman daha iyi türk telekom online şubeden hızını yükseltebilirsin istediğin zaman da geri 50 mbps geri çekebilirsin.ullanicisiyim 50 megabit paket kullanıyorum. Alt yapım VDSL 75 megabit destekliyor, abone olurken 100 megabit internet istedim ama o sürekli kesilir 50 verelim dediler 50 verdiler. Doğru mu bu kesilme olur mu? Olmazsa kampanyadan 100 e veya
Kampanya süresini biliyoruz ancak şöyle bir durum var. Her sözleşme de yazdığı gibi bunda da kampanyayı bitirme hakları var. Belki 31 Mart'a kadar devam eder belki de haftaya biter. Bunu bilemeyiz.Aradılar. Kampanya 31 Mart'a kadar devam ediyormuş. O zamana kadar isteyen geçebilirmiş arkadaşlar. Bilginize. Benim eski tarifem 280 TL olduğu için hemen geçiş yapmak istemedim. Çünkü anında başlatıyorlarmış.
Ben de aktif Türk Telekom kullanıcısıyım. 75 Mbps'lik paket kullanıyordum. Altyapım 78 mbps destekliyor gözüküyordu. 75 Mbps/100 Mbps paketleri arasında aylık sadece 4 TL fark olduğu için 100 Mbps'lik pakete başvuru yaptım. Bana da aynı şekilde söylediler. Şu an hız testi yaptığım zaman 92 Download 20 Upload görüyorum, herhangi sorun yaşamadım.Arkadaşlar aktif TT kullanicisiyim 50 megabit paket kullanıyorum. Alt yapım VDSL 75 megabit destekliyor, abone olurken 100 megabit internet istedim ama o sürekli kesilir 50 verelim dediler 50 verdiler. Doğru mu bu kesilme olur mu? Olmazsa kampanyadan 100 e veya 75 e geçeyim