❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

İsik konusunda isim yok kisillestirme yapiyorum gerek makro atamasi gerek switch ve keypcaps
Via olmayanda da kişiselleştirme var fakat sınırlı. Mesela q tuşuna basılı tutarak @ yapabiliyorum tıklayarak q gibi. Viada kişiselleştirmenin sınırı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He bide v3 mü v5 mi bataryası çokta önemli değil benim için açıkcası
V3 daha yumuşak tuşlar v5 2000mah daha fazla batarya

Via olmayanda da kişiselleştirme var fakat sınırlı. Mesela q tuşuna basılı tutarak @ yapabiliyorum tıklayarak q gibi. Viada kişiselleştirmenin sınırı yok.

O zaman v3 patlatırım harbiden son olarak kusuruma bakmayın ama :D akko piano pro mu akko purple cream mı

Hocam leabog reaper switchlere gore cok mu sert kalir purple switch

Hocam leabog reaper switchlere gore cok mu sert kalir purple switch
Sert kalmaz da click hissiyatı var, blue switch düşünün çıt çıt sesi yok sadece hissiyatı var sesi de linear gibi. Clicky ve linearın ortası.

Sert kalmaz da click hissiyatı var, blue switch düşünün çıt çıt sesi yok sadece hissiyatı var sesi de linear gibi. Clicky ve linearın ortası.
Aula f75imde leabog reaper switch vardi cok begeniyordum gerek hissiyat ses olarak piano black ile purple pro arasinda kaldim bende suan

Aula f75imde leabog reaper switch vardi cok begeniyordum gerek hissiyat ses olarak piano black ile purple pro arasinda kaldim bende suan
Lol cs tarzi oyunlar oynuyorum

Aynısı valla hocam bende onlar arasında kaldım bi kararlaştırsam yapıştırıcam :D

O zaman piano daha cok sarar

Ben reaperleri taktım ama öyle kaldı hiç deneyimleme şansım olmadı. Via işini bile henüz halledemedim pcye uzak kaldım bir süre. Kang white v3 almak istiyorum reapere göre iyi midir?

Ben reaperleri taktım ama öyle kaldı hiç deneyimleme şansım olmadı. Via işini bile henüz halledemedim pcye uzak kaldım bir süre. Kang white v3 almak istiyorum reapere göre iyi midir?
Kang white pianoya çok yakın switch, seviyorum ben baya

Noldu hocam iade oldu mu klavye.
Bugün aradılar 14 gün içinde sonuçlanacakmış.

Reaperler ile ışık şiddeti arttı mı hocam?

Bugün aradılar 14 gün içinde sonuçlanacakmış.

Reaperler ile ışık şiddeti arttı mı hocam?
Hocam direk iade olmuyor mu acaba ? Benim klavyeyi değişimden yanlış gönderdiler ellerine ulaştı 1saat önce onlarda 14gün içerisinde döneriz dediler bende iade edin dedim 1güne paranız yeter dediler şimdi iyzico indirimiyle kendi klavyemi alıcam

Geri