Öneri Ucuz fotoğraf çekmelik telefon önerisi

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
842
Yeni bi iPhone alana kadar idare etmelik bi android telefon önerisi lazım. İnstagram ve YouTube’da takılıyorum. Pek oyun oynamam telefonda. Fotoğraf video çekmeyi çok seviyorum. Geniş açı kamerası iyi bi telefon lazım. Motor story’si çekmek için. Net bi bütçem yok. Ucuz olsun bütçe ayarlarım. Sıfır alacağım.

Honor 200 veya Samsung S23.

Bu bütçede iPhone tercih ederim aslında. Daha ucuz olsa daha iyi olur. 15.000 civarı.
yurtdışı düşünürseniz 13t pro öneririm. ana kamerası ve telefoto kamerası gayet gayet iyi. geniş açı kamerasını pek kullanmadım ama kötü değil yine de

Kısa süreli kullanacağım için yurtdışı düşünebilirim. Hataylı arkadaşlarıma bi sorayım 😁

Kısa süreli kullanacağım için yurtdışı düşünebilirim. Hataylı arkadaşlarıma bi sorayım 😁
O kısa süre Hâlâ bitmediyse ve Hâlâ almayı düşünüyorsan 6k~10k poco f2 pro 8k video çekimi falan var hem ucuz hem kamerası iyi iPhone 14 pro kullanıcısıydım f2 eski bir model olduğu halde ortama göre benden iyi çekimler yaptığına şahit oldum.

s21 veya s21fe kamerası güzeldir 15k civarında bence en iyi tercih olur

Motor story’si çekmek için.
Ben gopro ya da insta360 öneririm. Telefonla zor olur. Mesela insta360 ile tek videodan 3 farklı boyutta ve açıda çıktı alabiliyorsun. Onlar da şu şekilde;

bu 1:1

1739419392280.jpg

bu 16:9

1739419242472.jpg

bu da 9:16

1739419187186.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski konuymuş. Bir sürü de uğraşmıştım. Neyse belki gören birinin işine yarar.

Ben gopro ya da insta360 öneririm. Telefonla zor olur. Mesela insta360 ile tek videodan 3 farklı boyutta ve açıda çıktı alabiliyorsun. Onlar da şu şekilde;

bu 1:1

Alıntıyı görüntüle

bu 16:9

Alıntıyı görüntüle

bu da 9:16

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski konuymuş. Bir sürü de uğraşmıştım. Neyse belki gören birinin işine yarar.
Ya gopro falan aklımdaydı da bana telefon da lazımdı. Telefonum eskimişti. O yüzden telefon alıp onunla çekeyim demiştim. Elime osmo action 3 denk geldi. Kardeşim de osmo action 4 almış. Ucuz da idare edecek bi telefon aldım. Şimdilik işimi çözdüm. İkinci kamera olarak da insta360 düşünüyorum. Hangi modeli almak iyi olur? Vatandan taksitli alacağım.

Ya gopro falan aklımdaydı da bana telefon da lazımdı. Telefonum eskimişti. O yüzden telefon alıp onunla çekeyim demiştim. Elime osmo action 3 denk geldi. Kardeşim de osmo action 4 almış. Ucuz da idare edecek bi telefon aldım. Şimdilik işimi çözdüm. İkinci kamera olarak da insta360 düşünüyorum. Hangi modeli almak iyi olur? Vatandan taksitli alacağım.
İnsta360 düşünüyorsanız x4 tavsiye ederim. Dah yüksek çözünürlüklü çekimler yapabiliyor.

Kısa süreli kullancaksan 2.el ip 11 al satarken de zarar etmezsin

Bu Insta 360 lar internetinize göre çözünürlük çıkartıyormuş yoksa yanlışmış duymuşum
Öyle bir şey yok. İnternetle işi yok. Kamera hep aynı kaltede çekiyor.
Şuraya 1-2 video yüklemiştim bakabilirsin.

Geri