ForgettaShow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 691
her gün böyle kavgalar oluyor mu ya forumda, hoşuma gitti beni etiketleyin olursa
her gün böyle kavgalar oluyor mu ya forumda, hoşuma gitti beni etiketleyin olursa
Yönelimimin erkek olmadığını söyledim dostum özel mesajda. Seninki öyle belli ki yanlış adrestesin bunu bil de bundan sonra zorlama olur mu.Sanırım değilsin eski sevgilim
Aman kanka yaşlıların yanında sakın ola söyleme valla bakkal sana ekmek vermez dsfngjkldnkjldfgnHoşgörü dini ama sağda solda böyle konular açarsan kellen gider haberin ola.
Ya hayatınızı adadiginiz şeyler gerçek değilseÖldüğün zaman çok geç olacak ama kanka her şey için, bu hayatta boş verirsen
Valla benim ilk tartışmam, heyecan dozajı 8/10 , konu 7/10 , hikaye akışı - relative 7/10 güzel.her gün böyle kavgalar oluyor mu ya forumda, hoşuma gitti beni etiketleyin olursa
Klavye delikanlılığı yapmasın diye numaramı verdim, yazsın diye insta verdim.. gelmiş gay damgası vuruyor. ALLAHİM BENİ YOK ETYönelimimin erkek olmadığını söyledim dostum özel mesajda. Seninki öyle belli ki yanlış adrestesin bunu bil de bundan sonra zorlama olur mu.
Herkesin inancı kendine dostumYa hayatınızı adadiginiz şeyler gerçek değilse
ne olur düşündünüz mü
Günahımı da çekinmeden işlerim sevabımı da
Cevabını bilmediğiniz sorular için
Birbirinizle kavga etmenize bile değmez
Söyle düşünün kaç kere dua ettiniz kaçı kabul oldu?
Benim hiç biri
Sizinki kabul olup benim ki olmuyorsa nerde adalet?
Benim ilk değil ama bu kardeşimiz final boss gibi. Öyle şeyler yazıyor ki yani yazsan bela yazmasan içine dert.Valla benim ilk tartışmam
Benimde ilk mesajıma bakarsan gayet felsefi bir cevap verdim aslında.Ben de konuyu az muhabbet ederiz diye açmıştım ama iyi eğlendim güzel oldu. Özellikle şu atılan videolara öldüm gülmekten.
Numarasını instasını ortaya atarak klavye delikanlısı diye beni ilan ediyor tam kopartan hareketKlavye delikanlılığı yapmasın diye numaramı verdim, yazsın diye insta verdim.. gelmiş gay damgası vuruyor. ALLAHİM BENİ YOK ET
Herkesin dini inancı kendine ama elime güç geçirmeyeyim.Herkesin inancı kendine (şüpheli)
Ben ilk kez görüyorum forumda kavgayı, garip bir şekilde sarıyo. Bi de güzel yorum kasılıyoValla benim ilk tartışmam, heyecan dozajı 8/10 , konu 7/10 , hikaye akışı - relative 7/10 güzel.
Napayim elimde mumla seni mi arayayım sokak sokak..Numarasını instasını ortaya atarak klavye delikanlısı diye beni ilan ediyor tam kopartan hareket![]()
Dur caktirma qdminleri ayiktircanBen ilk kez görüyorum forumda kavgayı, garip bir şekilde sarıyo. Bi de güzel yorum kasılıyo