ArdaDemirci
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Windows 10 home key mi windows 10 pro key mi almalıyım? Ayrıca alabileceğim güvenilir bir site söylerseniz sevinirim.
Neden peki? Farklar neler pro ile? Ayrıca alabileceğim bir site söylersen sevinirim.
Alabileceğin bir site bilmiyorum ama pro olanında çok fazla gereksiz program var iş için kullanılıyorNeden peki? Farklar neler pro ile? Ayrıca alabileceğim bir site söylersen sevinirim.
Teşekkür ederim cevabın için.Alabileceğin bir site bilmiyorum ama pro olanında çok fazla gereksiz program var iş için kullanılıyor
Yeni bilgisayar aldım eski bilgisayarım win7. Yeni aldığım bilgisayarda işletim sistemi yok hangisini tercih edeyim?Hangi işletim sistemini kullanıyorsan ona göre al. Home kullanıyorsan home al. Pro kullanıyorsan pro al.
Gittigidiyor üzerinden satın alabilirsiniz.Windows 10 home key mi windows 10 pro key mi almalıyım? Ayrıca alabileceğim güvenilir bir site söylerseniz sevinirim.
Windows 10 Pro öneririm.Teşekkür ederim cevabın için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni bilgisayar aldım eski bilgisayarım win7. Yeni aldığım bilgisayarda işletim sistemi yok hangisini tercih edeyim?
Peki sizce win 10 home mi pro mu?Gittigidiyor üzerinden satın alabilirsiniz.
ProPeki sizce win 10 home mi pro mu?
Ben de onlardan almayı düşünüyorum zaten bir key için 1000tl ben de vermem. Pro mu en mantıklı seçim o zaman?Gidip 1000 TL vermeyin bir keye.5liraya keyler var anakarta gömülüyorlar anakartı değiştirince giderler.Pro olanları var.Microsoft desteğine kadar hepsi oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pro
Evet neden home da kalasın ki? En iyisi proysa pro alacaksınBen de onlardan almayı düşünüyorum zaten bir key için 1000tl ben de vermem. Pro mu en mantıklı seçim o zaman?