❌İndirim Bitti! - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

hocam geçenlerde anlattığım taktiği bugün 4.kere uyguladım ve herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.Vereceği jeton oranları belli,vereceği yüzdeliği söylüyor zaten oradan kafasına göre jeton vermiyor hesabını düzgünce yaptıktan sonra kampanyadan gelişigüzel 5 10 jetonu niye alsın?
alta sslerini bıraktım ekstra her seferinde 600tl 700tl ekstra vermek istemeyen kullanabilir.Hesaba kampanya tanımlamama gibi bir şey yapıcaklarını sanmıyorum eskiden alışveriş yapmış herkese zaten otomatik olarak tanımlanıyor yeni hesaplara da sırayla her hesaba veriyorlar yan hesaba geçen gün geldi.Ekstra ödemelerim ise tamamen isteğe bağlıydı o ürünleri almak aklımda vardı.2.şey ise eğer wincredit sayfasında aradığınız ürünü bulamazsanız o sayfadan çıkın arama kısmına istediğiniz ürünü yazın sepete ekleyin o sayfada 20 25 sn dolaşın sonra tekrar wincredit yazıp süreniz dolmadan o sayfaya geri gelin aradığınız ürünler üstlerde çıkmaya başlayacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ekstradan wincrediti sorunsuzca yapmak istiyorsanız orada size ayırdığı zaman içerisinde alışverişinizi yapın.
ben cok uzak kaldım bı arkadas kısaca bana acıklayabılır mı

Wincredit olayını anlatan mesaj nerde acaba ? Size tekrar sormak yerine oradan öğreneyim bari.

hocam sayfadan çıkıp istediğiniz birkaç ürünü aratıp sepete eklemeyi deneyin sonrasında wincreditin süresi bitmeden o sayfaya gidin yukarılara arattığınız ürünlerin gelmesi lazım.
Bunu yaptım zaten ama bu sefer işe yaramadı. Normalde işe yarardı ama dün katıldığım 1000 tl kazanma kampanyası biraz farklıydı. En az iki ürün almamı istedi ve hepsi ucuz ürünlerdi. 200 tl üstü hiç ürün yoktu. Ben de katılmadım diğer telefondan katılırım diye. Diğer telefona ilk defa vermişlerdi kampanyayı. Onu da geri çekmişler.

Ekler

• Screenshot_2025-03-01-00-18-29-644_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-03-01-00-18-29-644_com.einnovation.temu.jpg
    936.6 KB · Hit: 135
Beyler şimdi ayın 1 i oldu ya yolda kargomuz olup olmadığına bakmaksızın 5 paket sipariş hakkımız direk yenileniyor değil mi şu an yine kendi adıma sipariş versem bir sıkıntı çıkmaz

Beyler şimdi ayın 1 i oldu ya yolda kargomuz olup olmadığına bakmaksızın 5 paket sipariş hakkımız direk yenileniyor değil mi şu an yine kendi adıma sipariş versem bir sıkıntı çıkmaz

hocam ürünün gümrük kontrolüne giriş tarihi baz alınıyor

Anasını satıyım onu biz nerden takip edeceğiz

Ben şubat ayının 1'inde bir ürün sipariş ettim bu gümrük kontrolüne ayın 5'inde girdi diyelim ve 5 paket sınırımı doldurdum O ay bir dahaki paket yenilenmem en erken diğer ayın 5'inde mi olacak yani o ne saçma iş

Ben şubat ayının 1'inde bir ürün sipariş ettim bu gümrük kontrolüne ayın 5'inde girdi diyelim ve 5 paket sınırımı doldurdum O ay bir dahaki paket yenilenmem en erken diğer ayın 5'inde mi olacak yani o ne saçma iş
Evde başkası yok mu onun tcsi ile al. Benim kardeşim başka ilde yaşıyor. Ben onun tcsini kullanarak bile alıyorum.

sepetimdeki bir ürünü ne yaptıysam kampanya sayfasında göremedim. Nasıl yapılacağını bilen var mı?

Evde başkası yok mu onun tcsi ile al. Benim kardeşim başka ilde yaşıyor. Ben onun tcsini kullanarak bile alıyorum.
Evde başkası var onların TC'si ile de alışveriş yapabilirim biliyorum ama ay bitmiş ve yeni aya başlamışken tekrar kendi adamı sipariş vermek istedim sonra bu aklıma geldi. Bunu takip edebilmenin daha kolay bir yolu yok mu sonuçta ben kendi adıma tek seferde 5 paket sipariş verdim diyelim bir hafta sonra evdeki başka bir bireyin üstüne de 5 paket sipariş verdim diyelim ondan sonra benim 5 paket hakkımın tekrar ne zaman yenileneceğini ben nereden bileceğim

Yok hocam ayın 1 inde gümrüğe girse sıkıntı çıkmaz yeni aydan sayılır.

Geri