Akko Monsgeek M1 V5 Alanlar Ne Yaptı

Hocam em azından qmk dosyasını paylaşsaydınox nternette bulunmuyor brick etmek gibi sorunları var yanlış boot ile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Varsa dökümanların linkini de atabilirisiniz hocsm bakıp yapabilirim gibi
QMK dosyalarının olduğu git hub linkini paylaştım zaten.

Öğrenmek için: https://docs.qmk.fm/

Hayır, firmware compile etmeniz lazım. YouTube yardımci olacaktır.

Gerekli dosyaları düzenleyip firmware güncelleyince parlaklık ciddi derecede arttı. Stok halinde parlaklığı baya kısmışlar.
Kaynak kodları hala sıkıntılı şimdi de via klavyeyi görmüyor, o sorunu çözmek içinde uğraşacağım bakalım ne olacak.

Gerekli dosyaları düzenleyip firmware güncelleyince parlaklık ciddi derecede arttı. Stok halinde parlaklığı baya kısmışlar.
Kaynak kodları hala sıkıntılı şimdi de via klavyeyi görmüyor, o sorunu çözmek içinde uğraşacağım bakalım ne olacak.
Dostum foto gelirmi birde sarji nasil gidiyor arttirdiktan sonra

Dostum foto gelirmi birde sarji nasil gidiyor arttirdiktan sonra
Bu switchler ışık geçirmeyen switch öyle düşün :)
Şarj durumunu kontrol etme fırsatım olmadı, kablolu kullanıyorum.
12.jpg

Beklenen seviyeye erismis hocam gercekten
Fotoğraftan tam belli olmuyor ama Aula f75 kadar parlak olduğunu söyleyebilirim. Orijinal halinden 3 kat daha parlak neredeyse.
ohoo hocam fena artıyormuş yalnız birinin bunu rehber olarak paylaşması lazım klavyeyi bozmak istemiyorum aldkwpd
Via sorununu çözemediğim için orijinal firmwareyi geri yükledim, o sorunu çözebilirsem hazır firmware dosyasını yükleyerek basitçe bir rehber hazırlayabilirim.

Fotoğraftan tam belli olmuyor ama Aula f75 kadar parlak olduğunu söyleyebilirim. Orijinal halinden 3 kat daha parlak neredeyse.

Via sorununu çözemediğim için orijinal firmwareyi geri yükledim, o sorunu çözebilirsem hazır firmware dosyasını yükleyerek basitçe bir rehber hazırlayabilirim.
Tamamdır hocam şimdiden teşekkürler eğer yapıcak olursanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,141
Üyeler
174,503
Son üye
kraldapasadaninende
Geri