Neler Yeni

Akko Monsgeek M1 V5 Alanlar Ne Yaptı

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arnold
ben anlamadım qmk zaten üstteki arakdaşın dediği üzre chipsete bağlı eğer öyleyse biz zaten qmkdaki alabildiğimizi viada alabilcez
Arabaya yazilim atmak gibi dusun sen arabanin motor yazilimini duzenlemezsen o ibre 300u gormeyecek ne kadar gaza basarsan bas.
Mesaj otomatik birleştirildi:

qmk bilgim yok değeri arttırıp deneyemem. dosyasını atarsanız test etmiş olurum. monsgeek in qmk kendi içinde güncelleyip via üzerine entegre ettiğini düşünüyorum. vaktiniz olduğu zaman via ile qmk arasında resimli parlaklık testi iletin bakalım.
qmkyi once ekran goruntusu atilan gibi dosyalarini hazirliyorsun ya da hazir olanlari kendine gore duzenliyorsun sonra kendi konsolundan compile ediyorsun sorun cikmazsa klavyeni dfu moduna alip qmk toolbox ile klavyene flashliyorsun. VIA ile alakasi yok hatta VIA ile yollari ayirdilar gibi kendi development alaninda VIA kodlarina izin vermiyor. Yani arayuz hayallerini unutun oyle dosyayi suraya yukleyeyim bari en saga cekeyimle bitmiyor maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
enes hünkar
Arabaya yazilim atmak gibi dusun sen arabanin motor yazilimini duzenlemezsen o ibre 300u gormeyecek ne kadar gaza basarsan bas.

qmkyi once ekran goruntusu atilan gibi dosyalarini hazirliyorsun ya da hazir olanlari kendine gore duzenliyorsun sonra kendi konsolundan compile ediyorsun sorun cikmazsa klavyeni dfu moduna alip qmk toolbox ile klavyene flashliyorsun. VIA ile alakasi yok hatta VIA ile yollari ayirdilar gibi kendi development alaninda VIA kodlarina izin vermiyor. Yani arayuz hayallerini unutun oyle dosyayi suraya yukleyeyim bari en saga cekeyimle bitmiyor maalesef.
tamam hocam pc nizi düzelttiğinizde qmk üzerinden full parlaklık yakıp resim kaydedin karşılaştılarım. vaktiniz olursada qmk yi fabrika ayarına sıfırlayıp via üzerinden full parlaklık açıp resim kaydedin bakalım. dediğiniz gibiyse qmk öğrenip forumca yapalım değilsede via kullananlar sırf parlaklık için riske girip qmk ile uğraşmasın.

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arnold
tamam hocam pc nizi düzelttiğinizde qmk üzerinden full parlaklık yakıp resim kaydedin karşılaştılarım. vaktiniz olursada qmk yi fabrika ayarına sıfırlayıp via üzerinden full parlaklık açıp resim kaydedin bakalım. dediğiniz gibiyse qmk öğrenip forumca yapalım değilsede via kullananlar sırf parlaklık için riske girip qmk ile uğraşmasın.
Su an da atabilirim zaten klavyede yazilim bilgisayarda degil, laptopa da baglarim yani full parlaklik verecek gucu laptoptan alabilirse verir karsilastirabileceginiz bir foto olsun diye nasil bir ayarda cekeyim

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Su an da atabilirim zaten klavyede yazilim bilgisayarda degil, laptopa da baglarim yani full parlaklik verecek gucu laptoptan alabilirse verir karsilastirabileceginiz bir foto olsun diye nasil bir ayarda cekeyim
yani 104 ile 255in farkını anlaşılır bir şekilde çekseniz yeterli hocam bizler için ama kablosuz kullanmıyormusunuz niye laptop veremesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
enes hünkar
sabit bir renge alıp çekerseniz forumca karşılaştırmak isteyenler için daha doğru olur.

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arnold
yani 104 ile 255in farkını anlaşılır bir şekilde çekseniz yeterli hocam bizler için ama kablosuz kullanmıyormusunuz niye laptop veremesin
Kablolu kullanıyorum :) İkisi de full ayarda ilk benim ayarlanmamis halinin fotosuyla karşılaştır istersen o fotodaki 104 bu 255. Renkli olanı diyorum. Düz renk olanda 255 ama kısılmış durumda tam kaça tekabül eder söyleyemem.

Aynı effect

Bence yeterli olmuştur 😂

Bu arada adamların neden kistigini anlamak zor değil, wireless modda full parlaklık verirsen onun şarjı 10 yıllık iPhone şarjı gibi biter.

Ekler

• 17407701717404146555875599336091.jpg
    17407701717404146555875599336091.jpg
    2 MB · Hit: 11
  • 1740770458290285049424779078131.jpg
    1740770458290285049424779078131.jpg
    2 MB · Hit: 9
  • 1740770504314861791708111176841.jpg
    1740770504314861791708111176841.jpg
    1.8 MB · Hit: 10
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
enes hünkar
Kablolu kullanıyorum :) İkisi de full ayarda ilk benim ayarlanmamis halinin fotosuyla karşılaştır istersen o fotodaki 104 bu 255. Renkli olanı diyorum. Düz renk olanda 255 ama kısılmış durumda tam kaça tekabül eder söyleyemem.

Aynı effect

Bence yeterli olmuştur 😂

Bu arada adamların neden kistigini anlamak zor değil, wireless modda full parlaklık verirsen onun şarjı 10 yıllık iPhone şarjı gibi biter.
dediğiniz gibiymiş qmk öğrenip deneyeyim :)

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Aynı effect

Bence yeterli olmuştur 😂

ben bu kadar değilde aulanın en düşük parlaklığını bekliyorum bu klavyeden

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Emre

Aynı effect

Bence yeterli olmuştur 😂

gradyan keycapslerle nasıl duruyor acaba onu daha çok merak ettim stock halini

Top Bottom