Öneri 3060 son driver güncellemesi bozukmu

Reaksiyon skoru
718
Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür cs2 de aşırı derece de yırtılma drop yiyordum tek bendmi diye açtım konuyu baya her leyş denedim düzelmedi sonra en son yayınlanan driver iki önceki driverını kurdum sorunum çözüldü gibi ama tamda emin değilim başka denk geleniniz varmı acaba

Ben amd kullanıyorum hocam. Yeni güncelleme gelmiş güncelledim 150 fps kadar düşüş oldu. Eski sürüme geçtim siz de deneyin

Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür cs2 de aşırı derece de yırtılma drop yiyordum tek bendmi diye açtım konuyu baya her leyş denedim düzelmedi sonra en son yayınlanan driver iki önceki driverını kurdum sorunum çözüldü gibi ama tamda emin değilim başka denk geleniniz varmı acaba
bende de cs de ilk girdiğimde inanılmaz sıkıntı çıkarıyordu sonra bir kaç kez sıkıntı yaşadıktan sonra bayadır yaşamadım 1 fps e düşüyordu ve oyundan atıyordu şuan bir sıkıntı yok gibi başka oyunda denemedim ama bende aynı sıkıntıyı yaşadım eski drivere geçmedim şimdilik çok sıkıntı yaparsa bende öncekine geçerim

Ben amd kullanıyorum hocam. Yeni güncelleme gelmiş güncelledim 150 fps kadar düşüş oldu. Eski sürüme geçtim siz de deneyin
Ekran kartınız ney
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söyleyin de guncellemeyek

aslından son güncellemeden 1 önceki güncellemede başladı bu olay sonra son güncellemeyi yaptım dah da berbat oldu en sonunda 2gerideki driveri yükledim anlamadım gitti millet daha kötü ekran kartları ile daha akıcı oynuyolar

Ben 3060 ve 5070 Ti kullanıyorum. İkisinde de 5 mart tarihli güncelleme var. Sorun görmedim.

3060 laptop var bende, geçen bi indirip denedim bi sorun yoktu cs de

bende de bi sorun var gibi son 2 driverda 3060

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,174,062
Üyeler
186,441
Son üye
Hyperakan