Neler Yeni

Öneri 3060 son driver güncellemesi bozukmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür cs2 de aşırı derece de yırtılma drop yiyordum tek bendmi diye açtım konuyu baya her leyş denedim düzelmedi sonra en son yayınlanan driver iki önceki driverını kurdum sorunum çözüldü gibi ama tamda emin değilim başka denk geleniniz varmı acaba

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Uğur Çam
Ben amd kullanıyorum hocam. Yeni güncelleme gelmiş güncelledim 150 fps kadar düşüş oldu. Eski sürüme geçtim siz de deneyin

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Suleyman
Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür cs2 de aşırı derece de yırtılma drop yiyordum tek bendmi diye açtım konuyu baya her leyş denedim düzelmedi sonra en son yayınlanan driver iki önceki driverını kurdum sorunum çözüldü gibi ama tamda emin değilim başka denk geleniniz varmı acaba
bende de cs de ilk girdiğimde inanılmaz sıkıntı çıkarıyordu sonra bir kaç kez sıkıntı yaşadıktan sonra bayadır yaşamadım 1 fps e düşüyordu ve oyundan atıyordu şuan bir sıkıntı yok gibi başka oyunda denemedim ama bende aynı sıkıntıyı yaşadım eski drivere geçmedim şimdilik çok sıkıntı yaparsa bende öncekine geçerim

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Ben amd kullanıyorum hocam. Yeni güncelleme gelmiş güncelledim 150 fps kadar düşüş oldu. Eski sürüme geçtim siz de deneyin
Ekran kartınız ney
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söyleyin de guncellemeyek

Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslından son güncellemeden 1 önceki güncellemede başladı bu olay sonra son güncellemeyi yaptım dah da berbat oldu en sonunda 2gerideki driveri yükledim anlamadım gitti millet daha kötü ekran kartları ile daha akıcı oynuyolar

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,124
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ben 3060 ve 5070 Ti kullanıyorum. İkisinde de 5 mart tarihli güncelleme var. Sorun görmedim.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,270
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
3060 laptop var bende, geçen bi indirip denedim bi sorun yoktu cs de

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Uğur Çam

quartle

80+ Gold
bende de bi sorun var gibi son 2 driverda 3060

ugurcamm