bütçe nedir hocam ?Manuel 1.4t Astra J almayı düşünüyorum arkadaşlar başka önerisi olan varsa yazabilr aklımda bir de egea 1.6multijet ve accent blue 1.6crdi var
bazı sanayici arkadaşlarım Astra'nın sorunlu bir araba olduğunu söylüyorlar.
kaç model istiyorsunuz650 K hocam ama bir ihtimal 700 de olabilir
kaç model olmalı ?Hocam temiz araç istiyorum bakımlı olması önemli yani benim için çünkü sorunlarla uğraşmak istemiyorum ufak tefek sorun olursa da parçaları uygun ve hızlı bulunmalı onun dışında Hız benim için önemli 1.6 Multijet Egea mesela yeterli bir örnek olabilir hız için km araca göre değişiyor bildiğim kadarıyla ama kesinlikle 180k üstü almayı düşünmem
Marka takıntım yok ama çok fazla araç var kafamda Astra,Egea,Accent Blue,Fluence gibi
Model fikrim yok hocam araç modeline göre değişiyor astra'ya göre 2014 2015 olur mesela Fluence'göre 2012-2015 arası olur KM önemli ve bakımlar önemli hocam aslında bütçeye göre model olur yani gidip bu parayla 2020 model alamam.kaç model olmalı ?
fiyat güzel araçtan detay isterseniz iyi gibiModel fikrim yok hocam araç modeline göre değişiyor astra'ya göre 2014 2015 olur mesela Fluence'göre 2012-2015 arası olur KM önemli ve bakımlar önemli hocam aslında bütçeye göre model olur yani gidip bu parayla 2020 model alamam.
hocam peugeot motorları genel olarak sağlıklı motorlarGerçekten iyi duruyor ama bu model hakkında hiçbir bilgim yok hocam biraz aydınlatır mısınız yakıt performansı kronik sorunları Konfor vs.
bir seçenek olarakta bunu önerebilirimGerçekten iyi duruyor ama bu model hakkında hiçbir bilgim yok hocam biraz aydınlatır mısınız yakıt performansı kronik sorunları Konfor vs.