Asus Prime A620M-K anakart pinleri yamuldu!!

Bu am5 soketin fanına alışamadım takarkende çok zorlanmıştım şimdi de sökemiyorum o yüzden sordum benzer bir durum yaşamaktan korkuyorum bastırırken pinler yamulursa diye
Stok fan mı ?

Gg olmuş gibi duruyor

Bu am5 soketin fanına alışamadım takarkende çok zorlanmıştım şimdi de sökemiyorum o yüzden sordum benzer bir durum yaşamaktan korkuyorum bastırırken pinler yamulursa diye
o kadar zor değil aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gg olmuş gibi duruyor
evet gg malesef 1.5k istediler servisten

Arkadaşlar herkese yardımları için teşekkür ederim bu anakarta daha artık içim ısınmaz yenisini almaya çalışacağım bana max 3500 tl bandında önerebilcek varmı

Arkadaşlar herkese yardımları için teşekkür ederim bu anakarta daha artık içim ısınmaz yenisini almaya çalışacağım bana max 3500 tl bandında önerebilcek varmı

Asus prime b650m-r kendim kullanıyom memnunum.

Benim anakartın pinleri de yamuldu garantiye gönderdim 1500tl ye soket değişti garantiye göndermek dışında bir şey yapma ben düzeltmeye çalıştım daha da beter oldu
1741710234954.png

Ekler

• 1741710196360.png
    1741710196360.png
    365.6 KB · Hit: 26
mantığını çözdükten sonra evet ama yine de baya bi kuvvet uygulamak gerekiyor zalman kule tipi fan için

Geçmiş olsun bu arada

mantığını çözdükten sonra evet ama yine de baya bi kuvvet uygulamak gerekiyor zalman kule tipi fan için

Geçmiş olsun bu arada
teşekkür ederim tamir ettirmek yerine yeni kart almayı düşünüyorum

Geri