Setup'um için aydınlatma tavsiyesi

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
423
Beyler fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Aşağıya bir adet foto bıraktım. O fotodaki gibi bir setup kuracam. Duvar arkasına 3 boyutlu elmas şeklindeki duvar panellerinden alıp duvarı komple o kaplamalarla donatacam.

sakmql1nc4f91.jpg

Sizce aydınlatma olarak üstteki setup'a hangileri yakışır ?

masamın soluna ve sağına 2 adet şundan alınabilir

Üst fotodaki duvar panelinin etrafına şundan alınabilir

Masaya veya duvara şundan alınabilir

veya şundan da alınabilir fakat nereye konulur bilemiyorum

Son düzenleme:
konudan alakasız aydınlatma harıc bırsey boyle setupu bozuyo ama tam anlayamadım

Beyler fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. Aşağıya bir adet foto bıraktım. O fotodaki gibi bir setup kuracam. Duvar arkasına 3 boyutlu elmas şeklindeki duvar panellerinden alıp duvarı komple o kaplamalarla donatacam.

Alıntıyı görüntüle

Sizce aydınlatma olarak üstteki setup'a hangileri yakışır ?

masamın soluna ve sağına 2 adet şundan alınabilir

Üst fotodaki duvar panelinin etrafına şundan alınabilir

Masaya veya duvara şundan alınabilir

veya şundan da alınabilir fakat nereye konulur bilemiyorum

Sizce hangi aydınlatmaları almalıyım ?
kanki o duvara döşediğin kaplama gibi şeyler ses yalıtımı için mi yoksa dekoratif amaçlı mı?

kaplama güzel duruyor fakat bence teker teker farklı renklerde ışık döşetmek yerine direk rgb döşetin.
Hocam konu detayındaki aydınlatmalardan 1 veya 2 tanesini almayı düşünüyordum zaten. 3. olan gereksiz pahalı onu direkt geçelim. 1. 2. ve 4. olanlardan hangilerini alsam onu bilemedim aslında

Hocam konu detayındaki aydınlatmalardan 1 veya 2 tanesini almayı düşünüyordum zaten. 3. olan gereksiz pahalı onu direkt geçelim. 1. 2. ve 4. olanlardan hangilerini alsam onu bilemedim aslında
maviyle yeşil alın bence

Bence arkadaki beyaz yüzeyin etrafını Ledlerle donata bilirsin çok güzel gözükür şahsi fikrim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,345
Üyeler
188,405
Son üye
huseyin58
Geri