❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

sa beyler hdr ı sürekli açık kullanmak sorun oluşturur mu windowsun kendi ayarlarında %40 da tutuyorum ekran parlaklığını ama sürekli açık hdr daha net ve parlak olduğu için bu problem teşkil eder mi? sizce

Arkadaşlar pcyi açınca ekrana otomatik görüntü gelmiyor elle power tuşuna basmam gerekiyor. Sizde de aynı mı yoksa bir ayar mı sebep oluyor buna?

Arkadaşlar elimde lg nin 4 k 165 hz nonocell ips 27 inç lik monitörü var sizce benim almama gerek var mı
Almana gerek yok hocam bu ürün fhd den geçen, düz ips qhd den geçen ve bazı ips 4k lardan geçmek için uygundur

Sizin ki hem 4k hem nanocell ips bence hiç gerek yok ama derseniz ki 4k oled o zaman evet geçebilirsiniz.

Ama tabi size kalmış paranızı harcamak istiyorsanız 2.monitörüm olsun diyorsanız olabilir paranızı harcayabileceğiniz en fp üründür kendisi.

Almana gerek yok hocam bu ürün fhd den geçen, düz ips qhd den geçen ve bazı ips 4k lardan geçmek için uygundur

Sizin ki hem 4k hem nanocell ips bence hiç gerek yok ama derseniz ki 4k oled o zaman evet geçebilirsiniz.

Ama tabi size kalmış paranızı harcamak istiyorsanız 2.monitörüm olsun diyorsanız olabilir paranızı harcayabileceğiniz en fp üründür kendisi.
Cok kararsız kaldım bende fiyat iyi geldi cunku 4 k olsa idi hemen alirdim 25 k ya kadar cikardım tabi

Cok kararsız kaldım bende fiyat iyi geldi cunku 4 k olsa idi hemen alirdim 25 k ya kadar cikardım tabi
Hocam şöyle yapılabilir kullandığınız monitörü 2.monitör bunuda ana monitör olarak kullanabilirsiniz film ve oyun oynarken elinizdeki ips ekrandan çok daha fazla keyif verir şahsen ben böyle yapıyorum 2.monitörü pivot olarak arka planda çalışan uygulama,yazılım vs için kullanıyorum

Hocam şöyle yapılabilir kullandığınız monitörü 2.monitör bunuda ana monitör olarak kullanabilirsiniz film ve oyun oynarken elinizdeki ips ekrandan çok daha fazla keyif verir şahsen ben böyle yapıyorum 2.monitörü pivot olarak arka planda çalışan uygulama,yazılım vs için kullanıyorum
Elimde 4080 super ekran kartida var 2 k onun için düsük mü kalır bundandan da kararsızım açıkcası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri