Stok gelmiş
Yok mu cewaplicakArkadaşlar elimde lg nin 4 k 165 hz nonocell ips 27 inç lik monitörü var sizce benim almama gerek var mı
Dün bende bunu farkettim . Var mı bir çözümü.Arkadaşlar pcyi açınca ekrana otomatik görüntü gelmiyor elle power tuşuna basmam gerekiyor. Sizde de aynı mı yoksa bir ayar mı sebep oluyor buna?
oled istiyorsan al hocam diğer türlü gereksizArkadaşlar elimde lg nin 4 k 165 hz nonocell ips 27 inç lik monitörü var sizce benim almama gerek var mı
Benim monitörle arada cok fark olur mu onu merak ediorm sonucta benimkide ust seviye 4 kÇ
oled istiyorsan al hocam diğer türlü gereksiz
Almana gerek yok hocam bu ürün fhd den geçen, düz ips qhd den geçen ve bazı ips 4k lardan geçmek için uygundurArkadaşlar elimde lg nin 4 k 165 hz nonocell ips 27 inç lik monitörü var sizce benim almama gerek var mı
Hocam kapatıp kısa süre sonra açınca geliyor ama atıyorum 1 Gün sonra açınca gelmiyor. Herkeste aynı mı acaba, belki bir ayarı vardır.Dün bende bunu farkettim . Var mı bir çözümü.
Cok kararsız kaldım bende fiyat iyi geldi cunku 4 k olsa idi hemen alirdim 25 k ya kadar cikardım tabiAlmana gerek yok hocam bu ürün fhd den geçen, düz ips qhd den geçen ve bazı ips 4k lardan geçmek için uygundur
Sizin ki hem 4k hem nanocell ips bence hiç gerek yok ama derseniz ki 4k oled o zaman evet geçebilirsiniz.
Ama tabi size kalmış paranızı harcamak istiyorsanız 2.monitörüm olsun diyorsanız olabilir paranızı harcayabileceğiniz en fp üründür kendisi.
Hocam şöyle yapılabilir kullandığınız monitörü 2.monitör bunuda ana monitör olarak kullanabilirsiniz film ve oyun oynarken elinizdeki ips ekrandan çok daha fazla keyif verir şahsen ben böyle yapıyorum 2.monitörü pivot olarak arka planda çalışan uygulama,yazılım vs için kullanıyorumCok kararsız kaldım bende fiyat iyi geldi cunku 4 k olsa idi hemen alirdim 25 k ya kadar cikardım tabi
Elimde 4080 super ekran kartida var 2 k onun için düsük mü kalır bundandan da kararsızım açıkcasıHocam şöyle yapılabilir kullandığınız monitörü 2.monitör bunuda ana monitör olarak kullanabilirsiniz film ve oyun oynarken elinizdeki ips ekrandan çok daha fazla keyif verir şahsen ben böyle yapıyorum 2.monitörü pivot olarak arka planda çalışan uygulama,yazılım vs için kullanıyorum