Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Jester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kerem Çevik
üzüldüm sizin adınıza hocam umarım stok girer ve alırsınız en kısa sürede.
umarım hocam şuan şey yapmayı düşünüyorum direkt iade değilde satın aldıktan sonra iade etmeyi düşünüyorum çünkü oyunlarda rahatsız etmiyor 17k ya tekrar bulamam da bu monitörü ilerde artarsa garantisi var zaten diye düşünüyorum

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Hasan tosun
Arkadaşlar ekranın ortası bana doğru hafif bombeli gibi hissetiriyor sizde de benzer bir his var mı, inceden ters curve yani :)
24 curve monitörden geçtim 2 gündür bir farklı geliyor :)

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Tolga
Arkadaşlar ekranın ortası bana doğru hafif bombeli gibi hissetiriyor sizde de benzer bir his var mı, inceden ters curve yani :)
Normal ben de curvedden flata geçince ters curve gibi hissetmiştim özellikle ekranın alt orta kısmında. Zamanla alıştım.

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
veysel
bana da başta baya farklı geldi alıştım şuan. laptobu kullanmayı bıraktırdı valla

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Coco
g60sd 360hz 23-25k aralığında satılıyordu. Yurt dışı 700usd civarı. 240 g61sg 17.5k fırsat diye düşünülüyor. Yurt dışı 550usd. Ben pek fırsat göremiyorum ama sanırım diğer markalar geçirdiği için böyle algı oluşmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Berkay Ocakcı
g60sd 360hz 23-25k aralığında satılıyordu. Yurt dışı 700usd civarı. 240 g61sg 17.5k fırsat diye düşünülüyor. Yurt dışı 550usd. Ben pek fırsat göremiyorum ama sanırım diğer markalar geçirdiği için böyle algı oluşmuş.
Aşağı yukarı diğer tüm markalar yurtdışında bizim ülkemizden daha ucuza satıyor ve tüm panel tipleri için böyle. Türkiye fiyatı yurtdışı ile paralel veya daha uygun olan sadece Samsung ürünleri var, muhtemelen yerel fiyatlandırma söz konusu. Sadece bazı ülkelerde Samsung monitöre 3 yıl garanti veriyorken bizde 2 yıl veriyor.

Ayrıca ülkede adam akıllı alternatif model yok, yurtdışında uygun fiyatlı miniled alternatif dolu. Bizde bu fiyat bandında 27 inç 4k 144-160 hz ips modeller var, en yakın eli yüzü düzgün miniled yine Samsung modeli ve 23 bin lira. Böyle olunca bu ürünün bu fiyata pek alternatifi yok.

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Coco
Aşağı yukarı diğer tüm markalar yurtdışında bizim ülkemizden daha ucuza satıyor ve tüm panel tipleri için böyle. Türkiye fiyatı yurtdışı ile paralel veya daha uygun olan sadece Samsung ürünleri var, muhtemelen yerel fiyatlandırma söz konusu. Sadece bazı ülkelerde Samsung monitöre 3 yıl garanti veriyorken bizde 2 yıl veriyor.

Ayrıca ülkede adam akıllı alternatif model yok, yurtdışında uygun fiyatlı miniled alternatif dolu. Bizde bu fiyat bandında 27 inç 4k 144-160 hz ips modeller var, en yakın eli yüzü düzgün miniled yine Samsung modeli ve 23 bin lira. Böyle olunca bu ürünün bu fiyata pek alternatifi yok.
İthalatçılara bir şey diyemezsin ama distribütörleri markalarına şikayet etmek lazım. Toplu bolca şikayet alırsa belki merkez kulaklarını çeker. Model ve stok konusu zaten kötüyken bir de yokluktan fırsatçılığa dönüştürüyorlar piyasayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Ben şimdiye kadar amerikada 450 dolardan ucuza satılmış olan oled monitör görmedim, bu 480 dolara geliyor vergisi olmasına rağmen.

goku010203

80+ Bronze
MSI 31,5 inç ekranda 2000 saatlik burn-in testi. QD Oled Gen 3 panel ve gözle görülebilir yanma olmadığını söylüyor. Aldığı tek önlem görev çubuğunu gizlemek olmuş ve masaüstü ögelerle sık sık haşır neşir oldum diyor. Bu normal bir kullanım senaryosu değil, ağır bir kullanım diye de ekliyor.

G61SD modelinde panel çalışma saati görüntülenemiyor sanırım, smart olan modellerde mobil uygulamada görebiliyorduk.
Hocam konudaki monitörde qd oled mi? Tv olarak kullanilabiliyor mu? Gelince hangi testleri yapmalıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,121
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom