Jaze
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- aaaaa
AMD sürücülerini DDU ile silip tekrar kurunca düzeldi, çok enteresanÇok enteresan.
![]()
27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD | Samsung Destek TR
27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD. Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TRwww.samsung.com
Cihaz (Kur) (S27DG61xS)
Driver yükleyip yeniden başlattıktan sonra tekrar kontrol eder misiniz? Eğer olmazsa grafik sürücünüzün çözünürlük ayarlarını kontrol edin. Eğer ürünü kendi kablosu ile takmadıysanız Display Port 1.2 veya HDMI 1.4 ile bağlamış olma ihtimaliniz var. Kutu içerisinden çıkan kabloları deneyin. Eğer kutu içerisinden çıkan kablo ile alamadıysanız kutu içerisinden çıkan diğer kabloyu deneyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen ay G80SD furyası esmişti, birçok kullanıcı yurtdışı fiyatı 1000 euro üzerinde seyreden, Türkiye fiyatı 45 bin TL olan daha sonra kampanyalar ile 40 bin TL'ye düşen ürünü Öğrenci indirimi + iyzico kampanyası ile 29 bin liraya aldı. Alanlar da bir sorun yaşamadan kullandı. G80SD bu fiyata satılırken G60SD 360 Hz olan 27 inç model iyzico kampanyası ile 19000 liraya geliyordu ama onun stoğu hemen bitti ve yenilenmedi. Baktılar talep var muhtemelen ona göre uygun fiyatlı bu ürünü getirdiler. Ayrıca Samsung Shop'da çok pahalıya satılan 49 inç ultrawide oled modeller pazaryeri satıcılarında 28 - 30 bin liraya kadar düştü ve onları da alanlar sorun yaşamadı. Oled monitör piyasası tutarsız fiyatlara sahip bir piyasa, Samsung'un ürünleri ve fiyatları daha da garip.
24 bin liraya G85SD aldım, sorunsuzdu ama ultrawide alışamadığım için elden çıkardım.
29 bin liraya G80SD aldım, sorunsuzdu ama bir monitöre bu kadar verilmemeli diyerek iade ettim.
17 bin liraya G61SD aldım, sorunsuzdu, bahane bulamadım kullanıyorum...
Bir bit yeniği çıkacağını sanmıyorum, yurt dışında da kampanyalar ile 450 500 euro civarına satılmış olan bir model.