9070xt ve 5070ti PUBG

Hasbatuz

80+
Reaksiyon skoru
154
Merhaba arkadaşlar ellerinde bu kartlardan biri olanlar PUBG de 2k ve 4k Max ve min grafik ayarlarindaki FPS lerini paylaşabilir mi?

Internette birçok oyunun karşılaştırmaları var fakat PUBG nin çok az.

Şimdiden teşekkürler

sebebi pubgnin işlemci odaklı bir oyun olması hemen hemen performansları aynı olur 9070Xt öneririm.

sebebi pubgnin işlemci odaklı bir oyun olması hemen hemen performansları aynı olur 9070Xt öneririm.
Işlemci 5700x3d var fakat parçaları yurtdışından alacağım için anakart ram işlemci de değiştirmeye karar verdim. 9800x3d ye geçiyorum yani islemciden sıkıntım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35 bine taichi 24 ay taksitle alınıyor başka yerlerde. Bizde fiyatlar şaka gibi.

Işlemci 5700x3d var fakat parçaları yurtdışından alacağım için anakart ram işlemci de değiştirmeye karar verdim. 9800x3d ye geçiyorum yani islemciden sıkıntım yok
:D ekran kartı olarak 2060 koysan da iyi performans alırsın burda önemli olan bütçe ve vram 9070xt hem çoğu oyunda daha güçlü iken hem de 16gb vrama sahip ben 9070xt öneririm 5000 serisinin fiyatları uçuk

:D ekran kartı olarak 2060 koysan da iyi performans alırsın burda önemli olan bütçe ve vram 9070xt hem çoğu oyunda daha güçlü iken hem de 16gb vrama sahip ben 9070xt öneririm 5000 serisinin fiyatları uçuk
Ama PUBG Nvidia yindaha çok seviyor diye biliyorum. Birde alacağım yerde top tier 9070xt ve 5070ti arasındaki fark 5k civarında. Burası gibi değil.

Ônceden 3060ti + 5600 ikilisi vardı yine de tam randıman alamiyordum 2k da.

Son düzenleme:
Ama PUBG Nvidia yindaha çok seviyor diye biliyorum. Birde alacağım yerde top tier 9070xt ve 5070ti arasındaki fark 5k civarında. Burası gibi değil.

Ônceden 3060ti + 5600 ikilisi vardı yine de tam randıman alamiyordum 2k da.
eğer dediğin gibi pubg 5070 Tİ seviyorsa fiyat farkı çok yoksa alın.

Merhaba arkadaşlar ellerinde bu kartlardan biri olanlar PUBG de 2k ve 4k Max ve min grafik ayarlarindaki FPS lerini paylaşabilir mi?

Internette birçok oyunun karşılaştırmaları var fakat PUBG nin çok az.

Şimdiden teşekkürler
Hocam yanlış anlamayında Sadece Pubg Oynamak İçin O paralar verilmez Allah aşkına Yazık Tak Ryzen 7 7700X/2.el RX 6700XT veya Sıfır RTX 4070 süper misss

Ayr8ca Cidden pubg oynayan kaldı mı o oyun bitmedi mi ???

ileriye dönük olur ilerde canı sıkılır başka oyun geçer o yüzden almışken en iyisi almak daha mantıklı pclerde yoksa 6600xt ve 5600 bile yeter :D
Hocam yanlış anlamayında Sadece Pubg Oynamak İçin O paralar verilmez Allah aşkına Yazık Tak Ryzen 7 7700X/2.el RX 6700XT veya Sıfır RTX 4070 süper misss

Ya tabii ki başka oyunlarda oynanıyor. Fakat %70 PUBG ağırlıkta. Yoksa direk PUBG oynamak için almıyorum tabii ki. Belki yayın Felan da açarim. Var bir hayalimiz.

ileriye dönük olur ilerde canı sıkılır başka oyun geçer o yüzden almışken en iyisi almak daha mantıklı pclerde yoksa 6600xt ve 5600 bile yeter :D
Aynen öyle. Heveste var tabi. Gemide çalışıyorum, karada 2-3 ay kalıyorum maksimum e tabi o 2-3 ayda da kaliteli bir PC kullanmak istiyor insan. Yoksa 3060ti+5600 de 100-150fps alıyordu rahat oynadığım oyunlarda. Ama 240 monitör aldım, 240 in altına inmesini istemiyorum fpsnin

Ya tabii ki başka oyunlarda oynanıyor. Fakat %70 PUBG ağırlıkta. Yoksa direk PUBG oynamak için almıyorum tabii ki. Belki yayın Felan da açarim. Var bir hayalimiz.

Aynen öyle. Heveste var tabi. Gemide çalışıyorum, karada 2-3 ay kalıyorum maksimum e tabi o 2-3 ayda da kaliteli bir PC kullanmak istiyor insan. Yoksa 3060ti+5600 de 100-150fps alıyordu rahat oynadığım oyunlarda. Ama 240 monitör aldım, 240 in altına inmesini istemiyorum fpsnin
kolaylılar dilerim hocam allah kaza bela vermesin :D ve evet 2-3 zevk alacakken en iyi şekilde almak daha iyi olur.

Başka oyunlarda oynasa RTX 4070 süperin yüksek fps'de şuan açamayacağı oyun yok

Gerçi yurt dışında Kalmadı 4000 serisi zor

120 FPS ızeri hikayeli oyunda algılamassın

FPS oyunlarında'da 180 üstü pubg/Cod 6/Rainbow/EFT/Delta Force vs. Anlamazsın anca cs'de falan 240 FPS farkını hissedersin

Ayrıca Hocam gemi'de ne iş yapıyorsunuz ??

Benim'de tanıdık var gemi'de çalışıyor Gel sende çalış diyor Parası iyi diyor

Ama aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim

-Gemi'de Çalışanlar çoğu Gay diyorlar (Mecaz değil) Yani doğru mu ? Aslında doğru olduğunu biliyorum ama % kaç oran mesela Türkiyedeki Gemicilerin % kacı gay'dir tahmini ???

-Ayrıca Maaş Dolar olarak veriliyormuş ortalama maaş Nedir ?? Arkadaşım Fiyatı söyledi çok iyi fiyat eğer doğruysa (Ülkeler arası mal taşıyorlar)

-Sizce aldığınız maaş'a değer mi O iş ???

-son olarak benim için önemli değil ama merak ediyorum arkadaşım bazı gemicilerin Farklı Limanlarda/ülkelerde Sevgilerinin hatta ailelerinin olduğunu söyledi doğru mu ??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,210
Üyeler
186,458
Son üye
hyperion55
Geri