herhangi bir dolar artışına fiyatı daha da yükselecektir ama dersen ki kart 1 nesil eski olsun yani yeni seri gelsin evet o zaman fiyatı dediğinden bile daha düşük olabilir ama 30binin altına düşme imkanı pek görmüyorum absürt indirim çılgınlığı olmaz ise indirim çılgınlığı öncesi dolar zammı yerse hele ki absürt indirimde şimdiki fiyatına alırsın (bence)
5000 SERİSİ en kötü seri sayılır herhalde biraz geliştirip üzerinde koysalar iyi olur.
düşük gelir orta gelir zengin arasındaki farkı gibi olmuş ama orta kesim ultra zengin kesime hitap eder gibi kart üretiyorlar fakiri direk silmişler yerse diyor
5000 SERİSİ en kötü seri sayılır herhalde biraz geliştirip üzerinde koysalar iyi olur.
düşük gelir orta gelir zengin arasındaki farkı gibi olmuş ama orta kesim ultra zengin kesime hitap eder gibi kart üretiyorlar fakiri direk silmişler yerse diyor
aynen saçma geliyor auros satık auros almak istiyorum beyaz ama insan frame4 harici az bir şey ekler 5080 super veya ti beklesek diyorum paraya altın aldım auros beyaz 5080 ti super felan çıkarmı ona göre sabredim diyorum