❌İndirim Bitti! Hepsiburada Peşin Fiyatına 9 Taksitli 9070 XT'ler Stokta!

Maksimum 25000’lere satılması gereken kartları %35 zamlı alıyorsunuz bir de indirim sayıyorsunuz gerçekten üzücü.
Şimdi hep böyle yorumlar var, evet kısmı olarak katılıyorum da, arkadaşım Japonya'dan şunu attı. Mağazada görmüş.

1741864504031.png

1741864472489.jpeg

1741864524506.png

1741864480746.jpeg

Arkadaşlar 5000 serisi stok yok, olanlar da çok pahalı. Bütün dünya genelinde böyle şu aralar.

Bu fiyatlara alınmaz. 25-28 bandında olması şart... Yoksa performans olarak beklemeniz hata 😁
herhangi bir dolar artışına fiyatı daha da yükselecektir ama dersen ki kart 1 nesil eski olsun yani yeni seri gelsin evet o zaman fiyatı dediğinden bile daha düşük olabilir ama 30binin altına düşme imkanı pek görmüyorum absürt indirim çılgınlığı olmaz ise indirim çılgınlığı öncesi dolar zammı yerse hele ki absürt indirimde şimdiki fiyatına alırsın (bence)

World kart ile alanlar uygulamadan 1000 tl word kart bonus veriyor 15000 tl üzeri alışverişe bilgilerinize kart geliyır 32 ye:)

Maksimum 25000’lere satılması gereken kartları %35 zamlı alıyorsunuz bir de indirim sayıyorsunuz gerçekten üzücü.
Burada önemli olan şey peşin fiyatına taksit yapılması ve bu kartın 25.000tl'ye asla düşmeyecek olması.

Siz ne yiyip içiyonuz olum. MSRP 599 dolar, HB 920 dolardan iteliyor halen daha iyi fiyat, bir daha bulamazsınız diye goygoy yapıyonuz.

Alan alsın umurumda değil de göz göre göre bu kadar enayilik de hiç normal değil beyler, az beyninizi kullanın.

Edit: alanların %70 i 9 taksit çektirip kartı sarı sitede okutma peşinde, kullanacak adam çok az.

Son düzenleme:
5000 serisini ben hiç beğenmedim. Ek olarak kart tasarımları da çok kötü. Rog da mesela niye beyaz yok. Ben astral almak zorunda mıyım. Boş boş işler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50'ye 4080 satıp 33'e bunu alınca sorun olmuyor :D

Ben 7000 serisi almazdım. Çünkü fsr4 gelmeyecek. Yani önü kapalı bir kart.

Evet ama o kartımda limit 20k sadece.

30 bin liranın 9 taksit vadesi 37 bin civarı.

Tuf var itopyada şuan. O çok güzel ama 39 bin fiyati.
5000 SERİSİ en kötü seri sayılır :D herhalde biraz geliştirip üzerinde koysalar iyi olur.
düşük gelir orta gelir zengin arasındaki farkı gibi olmuş ama orta kesim ultra zengin kesime hitap eder gibi kart üretiyorlar :D fakiri direk silmişler yerse diyor :D

5000 SERİSİ en kötü seri sayılır :D herhalde biraz geliştirip üzerinde koysalar iyi olur.
düşük gelir orta gelir zengin arasındaki farkı gibi olmuş ama orta kesim ultra zengin kesime hitap eder gibi kart üretiyorlar :D fakiri direk silmişler yerse diyor :D
zengine de hitap etmiyor ki. Garip bir seri.

bi şu karta bak;

1741866010976.png

bi şuna bak, Ek olarak astral ısınan bir kart olmuş;

1741866039288.png

World kart ile alanlar uygulamadan 1000 tl word kart bonus veriyor 15000 tl üzeri alışverişe bilgilerinize kart geliyır 32 ye:)
Nerede hocam? Ben bulamadım yk mobil de. Aldım ama katılabilir miyim yine de?

Vatandan nitro+ almak mı yoksa buradan pulse modelini almak mı? Arada 3k fiyat farkı var..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,922
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri