- Reaksiyon skoru
- 1,668
Yükleniyor...
amzn.eu
4 al 3 öde var adet fiyatı 27 TL'ye geliyor değerlendirebilirsiniz.
Migrosda 40 tl.
Kolay gelsinde çalışırken bunları alana ne sövüyordum ben ya hatta tüm ekip adam 20 tane gazoz alıyordu 5 tane 2 litre deterjan alıyordu haliyle kutular yırtılıyordu iyi sövüyordumYükleniyor...
amzn.eu
Migrosda 40 tl.
Sanane kardeş isteyen istediğini alırKolay gelsinde çalışırken bunları alana ne sövüyordum ben ya hatta tüm ekip adam 20 tane gazoz alıyordu 5 tane 2 litre deterjan alıyordu haliyle kutular yırtılıyordu iyi sövüyordum
tak koydum engeliSanane kardeş isteyen istediğini alır
su vs alanlara hiç bir şey demiyorum ztnYükleniyor...
amzn.eu
Migrosda 40 tl.
görevin değil mi? Git amazona isyan et satıyor diyeKolay gelsinde çalışırken bunları alana ne sövüyordum ben ya hatta tüm ekip adam 20 tane gazoz alıyordu 5 tane 2 litre deterjan alıyordu haliyle kutular yırtılıyordu iyi sövüyordum
Gideyim de 15 tane daha sipariş edeyimKolay gelsinde çalışırken bunları alana ne sövüyordum ben ya hatta tüm ekip adam 20 tane gazoz alıyordu 5 tane 2 litre deterjan alıyordu haliyle kutular yırtılıyordu iyi sövüyordum
et knk çalışmıyorum ki taşımak zoruma gitmiyordu ztn işim oydu sadece kutular patlıyordu bir şey yokken yada içecekler her yer deterjan içecek oluyorduGideyim de 15 tane daha sipariş edeyim
isyan mı ettim ben koliler patlıyordu sonra içecekler mundar oluyordu çokta umrumda değil milli servet çöp oluyordu birse su alanlara tav oluyordum adam gitmiş su almışgörevin değil mi? Git amazona isyan et satıyor diye
İyide alıp almamanıza karışmıyorki yaşadığını anlatıyorSanane kardeş isteyen istediğini alır
zaten bende aldım 5 tanegörevin değil mi? Git amazona isyan et satıyor diye
okuma yazma yok knkİyide alıp almamanıza karışmıyorki yaşadığını anlatıyor
yazık oluyordu mallara sadece suyu niye aldıklarına anlam veremiyordum içecek neyse markette 50 TL'ye çakıyorlar bize 1.5 litreyide su anlamsız :dİyide alıp almamanıza karışmıyorki yaşadığını anlatıyor
Kesin fırsattan yararlanabilmek içindirzaten bende aldım 5 tane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
okuma yazma yok knk
yazık oluyordu mallara sadece suyu niye aldıklarına anlam veremiyordum içecek neyse markette 50 TL'ye çakıyorlar bize 1.5 litreyide su anlamsız :d
kral valla 6 lı suda kaç lira kar olabilir kiKesin fırsattan yararlanabilmek içindir
adamın kaç su sipariş ettiğinden sana ne ya oğlum siz niye parasını alarak yaptığınız bir işte insanların siparişlerine karışıyorsunuz çilekli kayganlaştırıcı da alsa götüreceksin senin işin bu? seni engellemişim ne için engellediğimi hatırlamıyorum ama iyi ki engellemişim şu haline bak yazık sanaet knk çalışmıyorum ki taşımak zoruma gitmiyordu ztn işim oydu sadece kutular patlıyordu bir şey yokken yada içecekler her yer deterjan içecek oluyordu
isyan mı ettim ben koliler patlıyordu sonra içecekler mundar oluyordu çokta umrumda değil milli servet çöp oluyordu birse su alanlara tav oluyordum adam gitmiş su almış
Bi 80-120tl falan eder herhaldekral valla 6 lı suda kaç lira kar olabilir ki![]()