Gaming Kulaklik onerisi

NedoxBey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
533
Bütçe
3000
Stinger Core 2 için çok fazla bir fiyat. Cloud 3 alın.

Merhabalar, bir kulaklik alacagim 2k lik mediamarkt cekim var ekstra ustune ekleyip bir sey almak istiyorum.

nasildir? Ekstra 1.5k verip Cloud 3 almak veya 1k verip Cloud Stinger 2 almak mantikli mi?
Hocam ikinci el cloud 2 bulursanız temiz mükemmel olur en iyi ses kalitesi o kulaklıkta

Merhabalar, bir kulaklik alacagim 2k lik mediamarkt cekim var ekstra ustune ekleyip bir sey almak istiyorum.

nasildir? Ekstra 1.5k verip Cloud 3 almak veya 1k verip Cloud Stinger 2 almak mantikli mi?
SAKIN SAKIN SAKIN O STINGER 2 Yİ ALMA. Kullandım gerçekten 30 dolarlık dandik bi ürün, git cloud core al çok daha mutlursun emin ol. 2 ayda bozuldu, vurmadım etmedim

Sademi olsun selim bey?

reis elimde 2klik mediamarkt ceki var onu kullanmaya calisiom v2x nasildir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha ucuz ne olabilir v2x veya nova 1 nasildir?
hocam v2x hakkında şu hocam yorum yapsın kendisi tecrübeli kullanıyor senelerdir @Sansar Salvo

attığın kulaklığı arkadaşım aldı 1 gün sonra iade etti kötüydü bence bende baktım, v2x konusuna gelirsek hayatı çok sıkıcı geçen aksiyon isteyen birisi isen al derim.

@ynsemreuzun beni etiketleyin böyle v2x konularına moral yükselişi sağlıyor :D

şaka maka o razer kalitesi bu kulaklıkta yok alma

attığın kulaklığı arkadaşım aldı 1 gün sonra iade etti kötüydü bence bende baktım, v2x konusuna gelirsek hayatı çok sıkıcı geçen aksiyon isteyen birisi isen al derim.

@ynsemreuzun beni etiketleyin böyle v2x konularına moral yükselişi sağlıyor :D

şaka maka o razer kalitesi bu kulaklıkta yok alma
tabi ki hocam herzaman kafama kazındı adınız ve kulaklık :D bu 3 4 konu oldu sanırım

yani bu bütçede mikrofon istiyorsan en iyi nova 1 var bence hayet süper. özellikle yazılımı tek kelime ile süper.
ses kasma konusunu bilmiyorum ama v2x den iyidir. steelseries gg den ayarda yaparsın kullanırsın al gitsin parça kalitesine laf edenler 5. kattanmı atıyor anlamadım gayet oturaklı.

tabi ki hocam herzaman kafama kazındı adınız ve kulaklık :D bu 3 4 konu oldu sanırım
nedense her etiket aldığımda kendimi atomu parçalamış profosör gibi hissediyorum :D 4. bu heralde :D :D

reis elimde 2klik mediamarkt ceki var onu kullanmaya calisiom v2x nasildir?

daha ucuz ne olabilir v2x veya nova 1 nasildir?
hocam v2x eski tip bir kulaklık jak girişli ve anakartın ses kartı ne kadar iyi ise o kadar ses veriyor yani kulaklığın kendisinde ses kartı yok bildiğiniz gibi yeni kulaklıklar yıllardır usb girişli yani ses kartlı kulaklıklar v2x eski bir model tipi gereğince

yani bu bütçede mikrofon istiyorsan en iyi nova 1 var bence hayet süper. özellikle yazılımı tek kelime ile süper.
ses kasma konusunu bilmiyorum ama v2x den iyidir. steelseries gg den ayarda yaparsın kullanırsın al gitsin parça kalitesine laf edenler 5. kattanmı atıyor anlamadım gayet oturaklı.

nedense her etiket aldığımda kendimi atomu parçalamış profosör gibi hissediyorum :D 4. bu heralde :D :D
hocam sizde beni havit ve cloud3 e etiketleyin diyeyim o zaman :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,319
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri