Neler Yeni

Borsa ve hisse senetleri hakkında günlük analiz yapalım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Tekin Ayber
Benim düşüncem arkalarına yaslanıp izlemek asla panik satış yapmamak ytd
Siyasi olarak olağan bir süreçte olsaydık bu dediğin mantıklı olurdu ama siyasi olarak ülke çalkalanıyor, borsa tepelerden çakıla çakıla düşüyor, bir çok kişi kazancı bırak, battı batacak duruma gelmiş olabilir, zararın neresinden dönülse kardır. Görünen köy kılavuz istemez.

Şöyle bir çekincemizi de koyalım; bunlar şahsi fikirlerimdir, muhabbet ediyoruz, YATIRIM TAVSİYESİ KESİNLİKLE DEĞİLDİR.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,403
İsim
Draq123
Siyasi olarak olağan bir süreçte olsaydık bu dediğin mantıklı olurdu ama siyasi olarak ülke çalkalanıyor, borsa tepelerden çakıla çakıla düşüyor, bir çok kişi kazancı bırak, battı batacak duruma gelmiş olabilir, zararın neresinden dönülse kardır. Görünen köy kılavuz istemez.

Şöyle bir çekincemizi de koyalım; bunlar şahsi fikirlerimdir, muhabbet ediyoruz, YATIRIM TAVSİYESİ KESİNLİKLE DEĞİLDİR.
hocam sen sıfırladınmı hesabı

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Tekin Ayber
aselsandan günlük nasıl 11k kar yaptın direk 200k falanmı attın :oops:
Çarşamba gününü diyorsan mesajım var zaten bu konuda :)

O gün dipten açılış yaparken kaptım hisseyi ve hedef fiyatıma gelince sattım :) Verileri konumda paylaştım.

Satriani

80+ Silver
Uzun vade yatırımcısı, acil ihtiyacı olmayan ve yedek akçesi olanlar için bunlar lot artırım fırsatı diye düşünüyorum. Tarihte hiç bir finansal çöküş ebedi olamaz ki hiç bir grafik de asla sürekli aşağı yönlü gidemez. Şu an çok ekstra hikayeler, ki bana kalırsa bu hikayelerin bilinçli oluşturulduğunu düşünüyorum; koskoca şirketler dolar bazlı ' cent ' seviyesinde bedava değil, pul oldu artık. Burada kazanacak olan dibin en dibinden giriş yapacak olan yabancı olur, bir de sabırla beklemesini bilen gerçek yatırımcılar. Gerçekçi olmak gerekir, bu koşullarda küçük yatırımcının kısa vadede kazanç elde etmesi imkansız, ileri seviye analiz bilenin bile taklaya geldiği endeks mühendisliği yapılan bir piyasa bu. Fakat sonsuza kadar gitmeyecek ve bu sistem de değişecek elbet. (YTD)

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,403
İsim
Draq123
Çarşamba gününü diyorsan mesajım var zaten bu konuda :)

O gün dipten açılış yaparken kaptım hisseyi ve hedef fiyatıma gelince sattım :) Verileri konumda paylaştım.
kaç lira atmıştın merak ettim cevaplarsan

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,403
İsim
Draq123
bende vişne madencilik buls destek faktoring ile acayip kar etmiştim karım azaldı kötü oldu pazartesi tutmayı düşünüyorum düşerse salı satarım gibi

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Tekin Ayber
bende vişne madencilik buls destek faktoring ile acayip kar etmiştim karım azaldı kötü oldu pazartesi tutmayı düşünüyorum düşerse salı satarım gibi
Halka arzlarda hiç bulunmadım ama baya kar topluyorlar ilk başta... :(

Ben çoğu kişiye zor gelenle başladım işe, günlük alış satış hedefi ile, en fazla o hafta kadar tutmayı kural haline getirmeye çalışıyorum.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,403
İsim
Draq123
Halka arzlarda hiç bulunmadım ama baya kar topluyorlar ilk başta... :(

Ben çoğu kişiye zor gelenle başladım işe, günlük alış satış hedefi ile, en fazla o hafta kadar tutmayı kural haline getirmeye çalışıyorum.
arada gir bence mesela vişneyi 50 den aldım 150 leri gördü 1 ayda felan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,051
Üyeler
170,971
Son üye
sarp pc
Top Bottom