🔥İndirim İtopya Tüm Ürünlerde %7 İndirim

@itopya.com konusu görünce geçenlerde 64gb flash aldıydım halen kargo taşıma durumda, ürün ortada yok aklıma geldi bak :D

Ya Şu İtopya'nın adam Akıllı indirimleri yok Boş verin

Adamlar Zaten Normalde pahalıya sattıkları şeyleri indirim diye Piyasada bulanbilir fiyata yaklaştıroyorlar yani onu bile yapmıyorlar

Mesela Ben Bir şeyi 6K'ya bulabiliyorsam Adamlar 7K'dan 6.5K'ya düşürüyorlar

Şimdi baktım mesela adamlar Ryzen 5 7600 fiyatına indirimli diye gösterip Ryzen 5 7500F satıyorlar

İtopya İndirimli Hali !!!
20250326_184937.jpg

Farklı firmanın "İndirimsiz olarak" sattığı;

20250326_184956.jpg

İtopyada indirim olsada çok az oluyor zaten müşteri hizmetleri de sıkıntı tercih etmeyin bence biraz fazla verin adam akıllı yerden alın

İtopya zamanında güzel indirim yapmıştı zaman zaman en uygun fiyata verdikleri oluyor ama bu sefer pek indirimden bahsedilemez, örneğin 7700 xt gaming 15 k ya vade farksız 6 takside sattığı zaman olmuştu, 2k monitörü 6 k ya sattığı oldu hep kapmıştım bunları şuan kapılacak bir şey göremedim

İtopya zamanında güzel indirim yapmıştı zaman zaman en uygun fiyata verdikleri oluyor ama bu sefer pek indirimden bahsedilemez, örneğin 7700 xt gaming 15 k ya vade farksız 6 takside sattığı zaman olmuştu, 2k monitörü 6 k ya sattığı oldu hep kapmıştım bunları şuan kapılacak bir şey göremedim
2 3 şube olmadıkları zamandı o indirimler.

Geri