Neler Yeni

Türknete geçilirmi ?

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Efe çiçek
türktelekom tahaddütümüz bitmek üzere nisanda bitiyor türknete geçilirmi sizce şuan elimdeki internet rezil bi durumda modem parası veya kurulum ücreti gibi şeyler ödemem gerekicekmi yoksa yahaddüt bitince modem bizimmi oluyor?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Furkan Demirtaş
TürkNet'in kendi altyapısı varsa kesin geçilir bence de, o fiyata 1000 e 1000 müthiş çünkü.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
türktelekom tahaddütümüz bitmek üzere nisanda bitiyor türknete geçilirmi sizce şuan elimdeki internet rezil bi durumda modem parası veya kurulum ücreti gibi şeyler ödemem gerekicekmi yoksa yahaddüt bitince modem bizimmi oluyor?
Kaç tane firma değiştim bir ara türknete ara verip millenicomda kullandım ama arada fark var türknette altyapımın maksimum değerini ve bazen daha üstünü gördüğüm oldu hemde müşteri desteği tarafında her zaman hızlı ulaştılar bundan dolayı türknet tavsiye ederim.Türknette modemin yoksa modem alıyorsun ister kendin ister onlar veriyor ödeme yapıyorsun taahhüt kısmında türknet taahhüt vermiyor ister aylık ödersin ama zam geldimi zamlı ödersin ister tek seferde yıllık ödeyip 1 yıl zamsız kullanırsın.

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Efe çiçek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam f/p olarak iyide hizmet çok iyi değil neredeyse 3 gündür arıza var hale gelip bakmadilar
hocam hat kabloları koptu yandaki inşaata kamyon girerken türktelekom 5 gün hafta sonu girdi 7 gün gelmedi internetsiz kaldık pazartesi geldiler 30 dk da yapıp gittiler başka bi zaman evde internet gitti 3 gün internetsiz kaldık sorunu onlarda anlamadı çözemedi eve ekip istedik gelip baksınlar diye gelen giden olmadı sürekli arza kaydı bıraktık 4. gün bi anda geldi türktelekom daha beterdir :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,652
İsim
oğuzhan ege
1. önerim kablonet 2.türknet.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,085
İsim
Selim
Geçilir Türknet iyidir ama 1000lik alt yapı var mı kontrol etmek için bulunduğun şehirde ki Türktelekom ana merkezine gidip oradan öğrenin çünkü sistemde gözükmüyor eğer alt yapı varsa Türk Telekoma geçin
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. önerim kablonet 2.türknet.
Şuan ki evde Aktif kullanıyorum ben de müşteri hizmetleri mükemmel bakım olacağı zaman da bildiriyorlar ama ping olarak en kötüsü diyebilirim şuan Pink olarak türktelekom-türknet- kablonet

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Efe çiçek
Geçilir Türknet iyidir ama 1000lik alt yapı var mı kontrol etmek için bulunduğun şehirde ki Türktelekom ana merkezine gidip oradan öğrenin çünkü sistemde gözükmüyor eğer alt yapı varsa Türk Telekoma geçin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan ki evde Aktif kullanıyorum ben de müşteri hizmetleri mükemmel bakım olacağı zaman da bildiriyorlar ama ping olarak en kötüsü diyebilirim şuan Pink olarak türktelekom-türknet- kablonet
hocam köyde oturuyorum oturduğum köyde etraftaki diğer köyler gibi büyük değik küçük bi köy diğer köylerin elektriğini kesicekleri zaman hat birleşik olduğundan bizide etkiliyor o kadar takılmayan bi köy :D
hepsinden altyapı sorguladım max 54 veriyorlar hız

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Walter White
12 aylık peşin ödeme ile geçilir aksi taktirde fiyatlar kol gibi gelmeye başlayınca can sıkar.

Top Bottom