dün gece var gibi gösteriyodu ama aldırmıyorduStok geldi mi göreniniz var mı ?
3 gün önce alıcaktım kendimi ölçüp tartıyordum. Tam alıcam dedim onda da stok bitmiş 3 güdür stok bekliyorum ya :/ . Stok gelir inşallahdün gece var gibi gösteriyodu ama aldırmıyordu
Hocam gelince yapıştırın, kaçırmayın derim. Gene alsam mı almasam mı diye düşünüp alamazsanız üzülürsünüz çok iyi monitör.3 gün önce alıcaktım kendimi ölçüp tartıyordum. Tam alıcam dedim onda da stok bitmiş 3 güdür stok bekliyorum ya :/ . Stok gelir inşallah
Alıcam bu sefer hocam. 4 taksit imkanı verdikleri için alabilme imkanım var şuanda.Hocam gelince yapıştırın, kaçırmayın derim. Gene alsam mı almasam mı diye düşünüp alamazsanız üzülürsünüz çok iyi monitör.
stok geldi alabilirsinizAlıcam bu sefer hocam. 4 taksit imkanı verdikleri için alabilme imkanım var şuanda.
Çok çok teşekkür ederim bildirdiğiniz için saniyesinde sipariş ettimstok geldi alabilirsiniz
Stok geldiğini nasıl öğreniriz ?stok geldi alabilirsiniz
rica ederim hayırlı olsunÇok çok teşekkür ederim bildirdiğiniz için saniyesinde sipariş ettim
almak için ara ara bakıyordumStok geldiğini nasıl öğreniriz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok uyarısı almayı seçmeme rağmen mail gelmemiş. Stok geldiğini nasıl hızlıca öğrenebiliriz ?
Teşekkürlerrica ederim hayırlı olsun
almak için ara ara bakıyordum