Gigabyte B850 Eagle WiFi6E AM5 anakart 8.415 TL

B850 Lee var, 10.000 lira, 9500 lira filan ama onlarda olup bu kartta olmayan hiç bir özellik yok. İçin rahat olsun o yüzden
Siparişi geçtim reisim tek çekim 7600e.3080 le 7800x3d yide koyunca 44-46 bandına bitirmiş olacağım bilgisayarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Phantom spirit soğutur inşallah sıvı soğutma bozuluyor akıyo kokuyo diye kule tipi aldım inşallah soğutur

Siparişi geçtim reisim tek çekim 7600e.3080 le 7800x3d yide koyunca 44-46 bandına bitirmiş olacağım bilgisayarı

Phantom spirit soğutur inşallah sıvı soğutma bozuluyor akıyo kokuyo diye kule tipi aldım inşallah soğutur
bozulmaz ama soğutur phantom spirt

Soğutur ya, hayatımda sıvı soğutma ne kullandım, ne de kullandirttim.

65W işlemciler güzeldir, maks 120W işlemci o da ryzen 3D olursa.

Watt değerini 250-300 yapıp, biz firma olarak başaramadık, bunu sen soğut demek, mühendislik değil.

Hayırlı olsun inşallah.

3080 yerine başka alternatif bakardım ben olsam. TDP değeri çok yüksek 320W filan.

Zaten FPS oynadigin için işlemci daha onemli. Kart yönünden daha verimli kartlara baksan daha iyi.

bozulmaz ama soğutur phantom spirt
Bende vardı ML240L yok radyatörü bozuldu yok pompa devir daimi bozuldu belki benim aldığım dandikti üstadım sağol varol yardımların için

Soğutur ya, hayatımda sıvı soğutma ne kullandım, ne de kullandirttim.

65W işlemciler güzeldir, maks 120W işlemci o da ryzen 3D olursa.

Watt değerini 250-300 yapıp, biz firma olarak başaramadık, bunu sen soğut demek, mühendislik değil.

Hayırlı olsun inşallah.

3080 yerine başka alternatif bakardım ben olsam. TDP değeri çok yüksek 320W filan.

Zaten FPS oynadigin için işlemci daha onemli. Kart yönünden daha verimli kartlara baksan daha iyi.
Önerin ne kral benim aklıma uygun fiyatlı o geldi 3080, 3070ti var ikinci elde nvidia olsun diye uygun fiyatlı bu geldi yoksa 6700xt olabilir belki 6800 1080p 240 hz oynuyorum

Bende vardı ML240L yok radyatörü bozuldu yok pompa devir daimi bozuldu belki benim aldığım dandikti üstadım sağol varol yardımların için

Önerin ne kral benim aklıma uygun fiyatlı o geldi 3080, 3070ti var ikinci elde nvidia olsun diye uygun fiyatlı bu geldi yoksa 6700xt olabilir belki 6800 1080p 240 hz oynuyorum

3080 alma da, şimdi baktım 2K da 370W çekmiş ohh be

Arc B580 düşündümde onuda bilemedim sıfır olarak

3080 alma da, şimdi baktım 2K da 370W çekmiş ohh be
Kayseride araştırıyorum uygun yollu güzel bişey düşerse pek alternatif olmuyor

Arc B580 düşündümde onuda bilemedim sıfır olarak

Kayseride araştırıyorum uygun yollu güzel bişey düşerse pek alternatif olmuyor

Rx 6800 güzel kart. Bence o kartı kovala.
İntel tarafına ise risk alma. Yine o da işini görür ama ne gerek var risk almaya.

7800X3D'yi hava soğutmayla soğutamazsın. Kaliteli bir 360mm almalısın.

(7:18) oda sıcaklığı 27 derece ve işlemci 81 dereceyi görüyor TLOU'da. Yazın daha da sıcak olacağını varsayarsak korkunç değerler.

Kardeş, iyi misin. Soğutmaz diyorsun ama soğuttugu videoyu atmışsın.

Dakika 6 da cinebenh testinde bile aradaki fark 2-3 derece. Kaldı ki oyunlar daha az watt çeker.

Dakika 7.07 yi bilerek mi atladin. Hava soğutma daha düşük bile çıkmış.

7.18'e gelince adam amazonda gösteriyor zaten, 2 farklı model kullanıyor, oda sıcaklığından değil yani, fanların kalitesinden

Dalga mı geçiyorsun? Karşılaştırma videosu olsun diye atmadım.Bak bakayım üstte ne yazmışım,''Kaliteli bir 360mm almalısın.'' Videodaki sıvı soğutma 280mm. Arkadaşın aldığı hava soğutmanın işlemciyi kaç derecelerde çalıştığını göstermek için attım.Karşılaştırma videosu olsun diye değil.

Dalga mı geçiyorsun? Karşılaştırma videosu olsun diye atmadım.Bak bakayım üstte ne yazmışım,''Kaliteli bir 360mm almalısın.'' Videodaki sıvı soğutma 280mm. Arkadaşın aldığı hava soğutmanın işlemciyi kaç derecelerde çalıştığını göstermek için attım.Karşılaştırma videosu olsun diye değil.

Birader neyse, ben senin ne demek istediğini anlamıyorum.

Hava soğutma cinebenh bile 80 derecede tutmuş. Daha ne yapsın.
7.dakikada 280mm den bile daha soğuk tutmuş, 60 derecelerde.
7.18 kısmını zaten açıkladım.

120W işlemciye 360mm almaliysak, 13600K filan +200W ona ne almalıyız.

Geri