F/P ömürlük kasa önerisi

Şu anda Asus a21 plus 2.7 lira. Hem soğutma performansı güzel, matx ve 360mm desteği de var. Tasarımı ve malzeme kalitesi de gayet iyi bence kaçırmadan alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstelik hiç büyük de bir kasa değil bence tüm şartlarınızı karşılıyor
evet gördüm aklımada yatmadı değil

Şu anda Asus a21 plus 2.7 lira. Hem soğutma performansı güzel, matx ve 360mm desteği de var. Tasarımı ve malzeme kalitesi de gayet iyi bence kaçırmadan alın

Üstelik hiç büyük de bir kasa değil bence tüm şartlarınızı karşılıyor

360mm desteği ile ömür ne alaka?
ileri için galiba hocam

büyük bir kasa düşünmüyorum ama yinede inceliceğim

hocam sarı sitede bunu buldum https://www.sahibinden.com/ilan/iki...si-mag-forge-m100r-kasa-matx-1230734034/detay aklımada yattı aslında
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-asus-a21-plus-oyuncu-kasasi-1232301784/detay
şuda var

Son düzenleme:
şöyle açıklayalım ömürlük kasa demek ilerde bu arkadaş 9800x3d aldı diyleim hava soğutucu bir yere kadar yetmeyecek 240mm ler de çok dandik oluyor 360mm kullanmak zorunda kalacak bu alaka.

şöyle açıklayalım ömürlük kasa demek ilerde bu arkadaş 9800x3d aldı diyleim hava soğutucu bir yere kadar yetmeyecek 240mm ler de çok dandik oluyor 360mm kullanmak zorunda kalacak bu alaka.
hocam attığım 2. eller nasıl

İyi bir hava soğutmaysa yeterli bu arada. Abartı büyük kasa almanın pek de bi anlamı yok.

asus a21 plus iyidir hocam alabilirsin.
hocam attığım a21 satılmış

sari siteden alicam galiba

hocam attığım a21 satılmış

sari siteden alicam galiba
bütçe 2500 tl ise sarı site ile uğraşma bence dark maxima v30 al geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri