🔥İndirim İyzico+Parolapara ile 700TL Cashback! (GamingGen)

o çekilemiyor maalesef aslında kendinize oyunfordan falan yayın hesabı açıp donate atarak falan geçirebilirsiniz belki ama komisyon alır büyük ihtimalle
Hocam benim iyzico hesabına 300 lira gelmedi sadece 210 lira cashback geldi desteğe yazsam çözerler mi?

1000/300 iyzico sadece ilk alışveriş için geçerli eğer hesaptan daha önce ödeme yapıldiysa vermez
Ben phantom spirit aldım 750 ye geldi bugün parolapara kampanyanın son günü yapacaklar ona göre ayarlasin

mchose g75 aldım 2100'e, 900tl cashback geldi. haber verdiğiniz için teşekkürler

1000/300 iyzico sadece ilk alışveriş için geçerli eğer hesaptan daha önce ödeme yapıldiysa vermez
Ben phantom spirit aldım 750 ye geldi bugün parolapara kampanyanın son günü yapacaklar ona göre ayarlasin
@umutatwss
Evet hocam ben de bu hatayı yapmışım taaa 1.5 yıl önce 200 lira cashback almışım. 1200 yerine 1500 liraya geldi. Şimdi iptal etsem başka birinin üzerinden alsam yine zararda oluyorum yetişmiyor. İyzicoda kampanyaya katıla basınca katılabiliyorum sandım keşke uyarı verseydi.

Daha once alisveris yapmadim kayit olmadim ne onerirsiniz naisl bi indirim oluyor ne kadar oluyor

@umutatwss
Evet hocam ben de bu hatayı yapmışım taaa 1.5 yıl önce 200 lira cashback almışım. 1200 yerine 1500 liraya geldi. Şimdi iptal etsem başka birinin üzerinden alsam yine zararda oluyorum yetişmiyor. İyzicoda kampanyaya katıla basınca katılabiliyorum sandım keşke uyarı verseydi.
Parolaparadaki 400 yanar herturlu böyle kalsın bence

@umutatwss
ah be olsun hocam 1500 de güzel fiyat bence ben o yüzden evden başka birisinin adına iyzico hesabı falan açmıştım sağlık olsun 1500 de güzel fiyat bence

Geri