furkangorur
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,271
- Konu Sahibi Konu Sahibi
parolapara cashbackı fark etmiyor nereden aldıgın. Amazondan aldıgım 850tlik laptop çantasına 550tl cashback verdi.sadece gaminggen.
parolapara cashbackı fark etmiyor nereden aldıgın. Amazondan aldıgım 850tlik laptop çantasına 550tl cashback verdi.sadece gaminggen.
Kanka nasıl 550 verdi sinir 400 değil miparolapara cashbackı fark etmiyor nereden aldıgın. Amazondan aldıgım 850tlik laptop çantasına 550tl cashback verdi.
Amazon genelde bankalarda sektorsuz diye geciyor ''bana ozel'' kampanya yoksa digerlerinede saymis olabilirKanka nasıl 550 verdi sinir 400 değil mi
parolaparada mı gözüküyorUygulamada devam ediyor gözüküyor
evet sanal kart açtım uygulama üzerindenParolapara kartı ile yaptın demi hocam
bilmiyorum ki 550tl cashback verdi anlamadımKanka nasıl 550 verdi sinir 400 değil mi
her site de geçer netflix te bile.parolaparanın cashback muhabbeti herhangi bir sitenin herhangi bir ürününde çalışıyor değil mi yoksa çalışmayan ürün ya da siteler var mı
aynen 30.04 son diyorparolaparada mı gözüküyor
1 ay var yani bende bu ayın 30 unda yani dün bitti sanıyordum. Şimdi hesap açıcam o zaman. Herhangi bir siteden alışveriş yaptığımda verir demi cabshbackaynen 30.04 son diyor
İşlemi ne zaman yaptınız devam ediyor muKonu için teşekkürler decathlondan yüzde 20 artı iyzco bana özel 1500 harca 250 geri kazan vermiş 2600 tl lik protein tozundan iyzcodan 750 tl parolaparadan 400 tl cashback aldım 1450 ye geldi valla adamsın süper oldu (parolapara 100 tl daha vermiş 500 vermiş totalde)
Kanka 1 saat once yapmisim devam ediyordur halaİ
İşlemi ne zaman yaptınız devam ediyor mu