sitkimirac
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Merhaba. Ben elimde bir Galaxy a14 Bulunduruyorum. İleride S24 FE Almayı Düşünüyorum Sizce S24 FE Alınır Mı?
24fe kullanmış biri olarakMerhaba. Ben elimde bir Galaxy a14 Bulunduruyorum. İleride S24 FE Almayı Düşünüyorum Sizce S24 FE Alınır Mı?
2 veya 3 aya alırım.Ne kadar ileride? S25 FE çıktığında bence S25 FE düşünmelisin.
Kullanılmasına karşı değilim ama kasmaya ve donmaya falan başladı instagram reels izlerken bile kasıyor. Birde 64 gb depolama var çok kısa sürede hafızası doluyor o yüzden s24 daha mantıklı geldi.A14 Hâlâ kullanılır. 2 yıl daha bekle
64 çık kısa süredemi doluyorKullanılmasına karşı değilim ama kasmaya ve donmaya falan başladı instagram reels izlerken bile kasıyor. Birde 64 gb depolama var çok kısa sürede hafızası doluyor o yüzden s24 daha mantıklı geldi.
Ben internette hem video ürettiğim için hemde phonk, memphis türü müzikler ürettiğim için hemde müzik yapmak için 1 gb veya 500 mb drum kit indirdiğim için 64 gb yetmiyor.64 çık kısa süredemi doluyor
benim J4 Plus buna güldü
olabilir. bana 64 de yetmiyor normal deBen internette hem video ürettiğim için hemde phonk, memphis türü müzikler ürettiğim için hemde müzik yapmak için 1 gb veya 500 mb drum kit indirdiğim için 64 gb yetmiyor.