sadece ggtrde satılıyor galiba onda da stok kalmamışFun 60 proya bakabilirsin
gelir illa zaman zaman yeniliyor stokları, attığın modellerden çok daha kaliteli ve kablosuz olması da ayrı bir avantaj . Acelen yoksa beklemeni tavsiye ederimsadece ggtrde satılıyor galiba onda da stok kalmamış
Bildiğim kadarıyla manyetikler daha uzun ömürlü oluyor. Ayrıca Basma ve etkileşim süresini ayarlayabiliyorsunuz.Mekanik ile manyetik switchin farkı nedir acaba?
Öneriniz için teşekkür ederim. Acelem yok ama şuan iyzicodan 1250tl üzeri alışverişe 500 geri kapmanyası tanımlanmış hesabıma parolpara kampanyasını da kullanmadım oradan da 400 gelir en az 900tllik bir indirim olacağını için şuan sıfır wraith ve gg.tr'den bakıyorum yoksa fun 60 pro sarı sitede 200tlgelir illa zaman zaman yeniliyor stokları, attığın modellerden çok daha kaliteli ve kablosuz olması da ayrı bir avantaj . Acelen yoksa beklemeni tavsiye ederim
En basit şöyle anlatabilirim. Öncelikle çalışma prensipleri farklıMekanik ile manyetik switchin farkı nedir acaba?
Dışarıdan bakınca hiç öyle durmuyor ama dediğinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.wraith üzerinden herhangi bir ürün almanı tavsiye etmem bi sorunla karşılaştığında muhattap bulamazsın kendine
Anladım yani fps oyunu oynuyorum mesela bütçem 6 7 arası manyetik almam daha mantıklı olur sanirim dogrumudurEn basit şöyle anlatabilirim. Öncelikle çalışma prensipleri farklı
Mekanik : İçinde fiziksel, yaylı bir mekanizma vardır. Tuşa bastığında bir metal parça aşağı iner ve iki temas noktasını birleştirerek devreyi tamamlar.
Manyetik : Tuş hareketi, mıknatıs ve bir sensör HE (Hall etkisi sensörü) aracılığıyla algılanır. Fiziksel temas gerekmez; mıknatıs hareket ettikçe manyetik alan değişir ve bu değişimle tuş algılanır.
Dayanaklık veya tıklama ömrü olarak bakarsak ortalama 2x fark var
Mekanik klavyelerde hassasiyet ayarı yok zaten switchleri araştırırken görmüşsünüzdür initial force: 35gf min bottom force: 60gf max gibi özelliklerdedir ama manyetik switchlerde bunu ayarlayabilirsiniz
Tepksi süresi ciddi düzeyde azalıyor 0.03ms gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dışarıdan bakınca hiç öyle durmuyor ama dediğinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.
RBG mi yoksa limited mı almalıyım o konuda çok kararsız kaldım.Mad68he hocam wraith den stok varsa alin