tayfn35
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 185
Hangisi gözünüze hoş gelirse hocamRBG mi yoksa limited mı almalıyım o konuda çok kararsız kaldım.
Hangisi gözünüze hoş gelirse hocamRBG mi yoksa limited mı almalıyım o konuda çok kararsız kaldım.
beyazını tavsiye ederim, benimde bugün elime ulaştı çok keyifli ürünRBG mi yoksa limited mı almalıyım o konuda çok kararsız kaldım.
Açıkçası bende onun için almayı düşünüyorum. 3. Klavyem olucak günlük kullandığım farklı oyunda farklı klavye kullanmayı düşünüyorum bunun aynısını mouse içinde yapıyorum.Anladım yani fps oyunu oynuyorum mesela bütçem 6 7 arası manyetik almam daha mantıklı olur sanirim dogrumudur
Göz olarak mouseda beyaz olduğu için beyazı almak geliyor içimden ama switch farkından dolayı şuan sadece sarı siyah stok olduğu için onu alacağım gibi duruyor. Diğer arkadaşların tavsiyelerine bakacağım. Bir kaç kişi MCHOSE G75 PRO önerdi ama onda da stok kalmamış.Hangisi gözünüze hoş gelirse hocam
Hayırlısı olsun hocamAçıkçası bende onun için almayı düşünüyorum. 3. Klavyem olucak günlük kullandığım farklı oyunda farklı klavye kullanmayı düşünüyorum bunun aynısını mouse içinde yapıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Göz olarak mouseda beyaz olduğu için beyazı almak geliyor içimden ama switch farkından dolayı şuan sadece sarı siyah stok olduğu için onu alacağım gibi duruyor. Diğer arkadaşların tavsiyelerine bakacağım. Bir kaç kişi MCHOSE G75 PRO önerdi ama onda da stok kalmamış.
teşekkürler hocam ama kafam çok çelindi kararsız kalmaya başladım.Hayırlısı olsun hocam