Msi pro b650m-a wifi alınır mı?

Çok teşekkür ederim. Oturduğunuz yerde varsa bi gidip bakabilirsiniz. Sitede ürün gözükmediği için hangi mağazada olduğunu da sorgulayamıyoruz. Müşteri hizmetlerinde mağaza stokları gözüküyordur belki yardımcı olurlar şansınızı deneyin derim.
evimden arabaylar 20dk otobüsle 40dk yürüyerek 1sa uzaklıkta ondan dolayı gidemem.

evimden arabaylar 20dk otobüsle 40dk yürüyerek 1sa uzaklıkta ondan dolayı gidemem.
Anladım hocam. Güncelleme atayım. Anakartı açıp kontrol ettim. işlemcinin takıldığı pinlerin bir tanesinin yamuk olduğunu gördüm. Mağazaya geri götürdüm. İade alalım isterseniz dediler. Kabul etmedim. Tamir istedim.Mağazada tamir ederiz dediler. Tamam dedim. Yarın gidip kartı alacağım. İçime sinmezse tamir için msi'a göndermeyi düşünüyorum. Komik bir olay :d

Ekler

• 20250408_193844_resized.jpg
    20250408_193844_resized.jpg
    1.4 MB · Hit: 26
Anladım hocam. Güncelleme atayım. Anakartı açıp kontrol ettim. işlemcinin takıldığı pinlerin bir tanesinin yamuk olduğunu gördüm. Mağazaya geri götürdüm. İade alalım isterseniz dediler. Kabul etmedim. Tamir istedim.Mağazada tamir ederiz dediler. Tamam dedim. Yarın gidip kartı alacağım. İçime sinmezse tamir için msi'a göndermeyi düşünüyorum. Komik bir olay :d
adamlara bak direkt iade diyorlar kardom garantiyi aşındır fakat iade yapma 😂

ucuz olma sebebi bu muydu acaba

Hocam mağaza içinde buldum sitede bakmaya çalışınca böyle bir ürün yok diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım hocam baya uyguna geldi cidden am4 kart fiyatına kaliteli bir am5 aldım
sıcak fırsat diye konu aç bu neymiş böyle o.O2

adamlara bak direkt iade diyorlar kardom garantiyi aşındır fakat iade yapma 😂
Yok asla yapmam. Birebir değişim isterim en kötü. Bu kart iade edilmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ucuz olma sebebi bu muydu acaba
Sanmam hocam. Yüksek ihtimal kart iade edildi. Mağazanın stoklarında da hiç kalmadığı için eski fiyatından stoğa girdi onu da ben aldım. İndirim falan yoktu direkt kendi fiyatıydı. Yani bu hata bilinip o yüzden ucuza satılan bir ürün olduğunu düşünmüyorum çünkü direkt kartı çöpe attıracak bir kusur. Neyse halledicez artık

Son düzenleme:
Geri