🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova 7P Beyaz Kablosuz 5918 TL

Biraz daha düşse olur kıvama gelir.

7p+ dan farkı ne bunun, neden daha pahalı?

Son düzenleme:
7p+ dan farkı ne bunun, neden daha pahalı?
Arctis 7P+'ın pil ömrü daha iyi.
Nova 7P'nin malzeme yapısı ve kalitesi daha çok memnuniyete sahip. Daha yeni bir model. Bluetooth bulunuyor. Mikrofonu daha kullanışlı. Ses kalitesi konusunda ikisi de eşit kulvarda.

sırf ps5 de kullanmak için kulaklık almak saçma geliyor. Keşke normal nova 7 olsaydı

sırf ps5 de kullanmak için kulaklık almak saçma geliyor. Keşke normal nova 7 olsaydı
Xbox'ta çalışması gerekli değilse sorun değil. P takısı olması, kafa bandının mavi renkli olması, tekerleğin sohbet uygulaması ve oyun sesi arasında geçiş yapması yerine duyulacak kendi mikrofon sesinin seviyesini ayarlama işlevi olması farkları var.
Fiyatı biraz daha düşerse alınabilir. 5k ve aşağısında Nova 5 oluyor bazen, fiyatına göre daha mantıklı olur.

Normalde bunu alacaktım aynı fiyata Steelseris Arctis Nova 5 aldım şimdilik memnunum. 5'in Pil süresi ve mikrofonu daha iyi demişlerdi.

Konu açılmadan 1 gün önce almıştım bugun geldi çok memnunum kaldım kalitesinden. bundan önce de arctis 1 wireless kullanıyodum 5 yıl oldu artık bozulmaya başladı ama bataryası hala 8 10 saate yakın gidiyordu. Onda da arctis 7 nin sürücüleri kullanılıyodu kablolu arctis 1 ile aynı değildi sürücüler. Bunun malzeme ve ses kalitesine hayran kaldım. beyaz olması biraz düşündürse de tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,019
Üyeler
186,285
Son üye
rypexx
Geri