Aldığım PSU yanlış geldi

Sana gelen PSU'nun resmini atar mısın?

Sana gelen PSU'nun resmini atar mısın?
Dışardayım şu an fotosunu çekemiyorum.

1744394161323.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternette stok görsel bunu bulabildim bu şekilde kutu.

Öncelikle iyi akşamlar,

PSU Linki

Hepsiburada'dan aldığım ve adında Atx 3.1 bilgisi yazan, satıcısı olan Teknobiyotik'in kendi sitesinde de beyan ettiği üzere Atx 3.1 standardında olan Raijintek Ampere 850W güç kaynağı bana geldi ve kutunun üstünde Atx 3.0 yazıyor. Normalde takılmazdım ama bu apaçık yanlış ürün satmak. Oradaki Atx 3.1 yazısını kaldırıp 3.0 yazabilirlerdi. Kutunun jelatinini açmış bulundum farketmeden ama hiç kullanmadım. Herhalde yanlış ürün sattıkları için değişim yapmak durumundalar. Nasıl bir yol izlemeliyim? Teknobiyotik ile bu konuda daha önce tecrübesi olan var mı? Değişim yaparlar mı? Bu kadar para verip eksik bir ürün almak istemiyorum. 5080 takmayı düşünüyorum ve en güncel standartlarda olduğundan emin olmak istiyorum.
satıcı teknobiyotikse allah yardımcın olsun :D

hb üzerinden satıcıya yazıp sor, eğer yanlış gönderdilerse değişim talebi aç yoksa iade et

Öncelikle iyi akşamlar,

PSU Linki

Hepsiburada'dan aldığım ve adında Atx 3.1 bilgisi yazan, satıcısı olan Teknobiyotik'in kendi sitesinde de beyan ettiği üzere Atx 3.1 standardında olan Raijintek Ampere 850W güç kaynağı bana geldi ve kutunun üstünde Atx 3.0 yazıyor. Normalde takılmazdım ama bu apaçık yanlış ürün satmak. Oradaki Atx 3.1 yazısını kaldırıp 3.0 yazabilirlerdi. Kutunun jelatinini açmış bulundum farketmeden ama hiç kullanmadım. Herhalde yanlış ürün sattıkları için değişim yapmak durumundalar. Nasıl bir yol izlemeliyim? Teknobiyotik ile bu konuda daha önce tecrübesi olan var mı? Değişim yaparlar mı? Bu kadar para verip eksik bir ürün almak istemiyorum. 5080 takmayı düşünüyorum ve en güncel standartlarda olduğundan emin olmak istiyorum.
Dostum yanlış anlama ama yanlış ürün geldiyse direkt iade etsene bende aynı şeyi yaşadım modüler olarak aldım modüler olmayan gönderdiler iade ettim

Ürün 3.0 olarak satılmıştı önceden kutuda yazdığı gibi. Bu forumda birisi firmaya mail atarak sordu. ATX 3.1 ve PCIE 5.1 mi diye. Onlar da Raijintek ile iletişime geçerek onaylamışlar. 3.1 ve 5.1 demişler. Sadece kutu da öyle yazıyor.

Ürün 3.0 olarak satılmıştı önceden kutuda yazdığı gibi. Bu forumda birisi firmaya mail atarak sordu. ATX 3.1 ve PCIE 5.1 mi diye. Onlar da Raijintek ile iletişime geçerek onaylamışlar. 3.1 ve 5.1 demişler. Sadece kutu da öyle yazıyor.

dogru

Öncelikle iyi akşamlar,

PSU Linki

Ürün doğru. Kutuyu değiştirmedikleri için böyle. 3.1 destekli.

Ürün açıklamasına baktım şöyle 2 görsel var hb'de
1744395964867.png

Bunda ATX 3.0 diyor
1744395988768.png

Burda da 3.1 sertifikası var diyor biraz araştırma yaptım. https://www.cybenetics.com/index.php?option=atx-v3.x-pass değerlendirme firması gibi bir şey sanırım, çok bir şey anlamadım ama araştırabilirsiniz hocam nedir necidir ona göre karar verin derim

niye kutuda 3.0 yazıyor o zaman? kanıt sunabilirler mi buna

niye kutuda 3.0 yazıyor o zaman? kanıt sunabilirler mi buna

Teknobiyotik'in yapacak bir şeyi yok, Raijintek kutusunu değiştirmemiş. Üstteki arkadaşın gösterdiği testlerde de 3.1 olduğu yazıyor, firma da öyle söylüyor. Güvenip güvenmemek sana kalmış. Niye iade ediyorsun diye de kimse karışmaz sana. Ben aldım bu PSU'yu. Aylardır da kullanıyorum sorun yaşamadım henüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,256
Üyeler
174,332
Son üye
Ravisa
Geri