satıcı teknobiyotikse allah yardımcın olsunÖncelikle iyi akşamlar,
PSU Linki
Hepsiburada'dan aldığım ve adında Atx 3.1 bilgisi yazan, satıcısı olan Teknobiyotik'in kendi sitesinde de beyan ettiği üzere Atx 3.1 standardında olan Raijintek Ampere 850W güç kaynağı bana geldi ve kutunun üstünde Atx 3.0 yazıyor. Normalde takılmazdım ama bu apaçık yanlış ürün satmak. Oradaki Atx 3.1 yazısını kaldırıp 3.0 yazabilirlerdi. Kutunun jelatinini açmış bulundum farketmeden ama hiç kullanmadım. Herhalde yanlış ürün sattıkları için değişim yapmak durumundalar. Nasıl bir yol izlemeliyim? Teknobiyotik ile bu konuda daha önce tecrübesi olan var mı? Değişim yaparlar mı? Bu kadar para verip eksik bir ürün almak istemiyorum. 5080 takmayı düşünüyorum ve en güncel standartlarda olduğundan emin olmak istiyorum.
Dostum yanlış anlama ama yanlış ürün geldiyse direkt iade etsene bende aynı şeyi yaşadım modüler olarak aldım modüler olmayan gönderdiler iade ettimÖncelikle iyi akşamlar,
PSU Linki
Hepsiburada'dan aldığım ve adında Atx 3.1 bilgisi yazan, satıcısı olan Teknobiyotik'in kendi sitesinde de beyan ettiği üzere Atx 3.1 standardında olan Raijintek Ampere 850W güç kaynağı bana geldi ve kutunun üstünde Atx 3.0 yazıyor. Normalde takılmazdım ama bu apaçık yanlış ürün satmak. Oradaki Atx 3.1 yazısını kaldırıp 3.0 yazabilirlerdi. Kutunun jelatinini açmış bulundum farketmeden ama hiç kullanmadım. Herhalde yanlış ürün sattıkları için değişim yapmak durumundalar. Nasıl bir yol izlemeliyim? Teknobiyotik ile bu konuda daha önce tecrübesi olan var mı? Değişim yaparlar mı? Bu kadar para verip eksik bir ürün almak istemiyorum. 5080 takmayı düşünüyorum ve en güncel standartlarda olduğundan emin olmak istiyorum.
dogruÜrün 3.0 olarak satılmıştı önceden kutuda yazdığı gibi. Bu forumda birisi firmaya mail atarak sordu. ATX 3.1 ve PCIE 5.1 mi diye. Onlar da Raijintek ile iletişime geçerek onaylamışlar. 3.1 ve 5.1 demişler. Sadece kutu da öyle yazıyor.
Raijintek Ampere 850 w. Platinium Aldım
Servis ve garantisi ile ilgilenen Akortek firmasından da onaylattım. Psu'nun port tarafı da 12v2x6 yani psu sadece içine yeni kablo koyulmuş bir model değil port tarafı da atx 3.1 olarak güncellenmiş bir model.forum.donanimarsivi.com
Ürün doğru. Kutuyu değiştirmedikleri için böyle. 3.1 destekli.Öncelikle iyi akşamlar,
PSU Linki
niye kutuda 3.0 yazıyor o zaman? kanıt sunabilirler mi bunaÜrün 3.0 olarak satılmıştı önceden kutuda yazdığı gibi. Bu forumda birisi firmaya mail atarak sordu. ATX 3.1 ve PCIE 5.1 mi diye. Onlar da Raijintek ile iletişime geçerek onaylamışlar. 3.1 ve 5.1 demişler. Sadece kutu da öyle yazıyor.
Raijintek Ampere 850 w. Platinium Aldım
Servis ve garantisi ile ilgilenen Akortek firmasından da onaylattım. Psu'nun port tarafı da 12v2x6 yani psu sadece içine yeni kablo koyulmuş bir model değil port tarafı da atx 3.1 olarak güncellenmiş bir model.forum.donanimarsivi.com
niye kutuda 3.0 yazıyor o zaman? kanıt sunabilirler mi buna