gamblecabbar
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
klavyelere baktım fena değil benceSkyloong SK61, SK64, Ajazz K870T Hot-Swap Ver and a Hidden Keyboard Box!
klavyelere baktım fena değil benceSkyloong SK61, SK64, Ajazz K870T Hot-Swap Ver and a Hidden Keyboard Box!
benim de alasım var hala ama %95 geçmeyecek yani temuda bile ara sıra sıkıntı yaşayan oluyor bunda kalması çok daha olası gibi geldi onun dışı yunziide satılan mystery box daha iyi gibiklavyelere baktım fena değil bence
Hocam yeni yasadan dolayı gecmiyo yoksa ben 4 tane 15 dolarlık sip gecicektim epomakerdanbenim de alasım var hala ama %95 geçmeyecek yani temuda bile ara sıra sıkıntı yaşayan oluyor bunda kalması çok daha olası gibi geldi onun dışı yunziide satılan mystery box daha iyi gibi
nick ve entry uyumuhttps://epomaker.com/products/epomaker-mystery-box-2025
agalar bende bunu aldım 1080 tl bakalım ne gelcek![]()
aynen büyük ihtimal topluca son kez epomaker siparişi vermiş olduk benim de almak istediğim bir kaç şey var aldım ufak bir ürün geçerse söylerim artıkHocam yeni yasadan dolayı gecmiyo yoksa ben 4 tane 15 dolarlık sip gecicektim epomakerdan
Switch Alicam bide mousepad alaşım var aklımda bı fikir var epomakera yazicam kabul ederlerse anlatırım methoduaynen büyük ihtimal topluca son kez epomaker siparişi vermiş olduk benim de almak istediğim bir kaç şey var aldım ufak bir ürün geçerse söylerim artık
Yine de fazla olmuş fiyatı. AK820 Max'i 15 dolara getirdim mesela. 10 dolar indirim taktiğini yapsaydın 20'ye gelirdi.klavyelere baktım fena değil bence
faturada epomaker yerine başka yerde gibi göstermek miSwitch Alicam bide mousepad alaşım var aklımda bı fikir var epomakera yazicam kabul ederlerse anlatırım methodu
zamanında görmedim ya :!( neyse kutumdan büyük bekliyorum inşallah güzel bişi gelir veya gümrükde kalırYine de fazla olmuş fiyatı. AK820 Max'i 15 dolara getirdim mesela. 10 dolar indirim taktiğini yapsaydın 20'ye gelirdi.
Yok daha iyisi jajsjd anlatcam bı yazıyım 10 dk ya yazcamfaturada epomaker yerine başka yerde gibi göstermek mi
Kardeş bilsem burada sorar mıyım? Sen kendi malınmış gibi düşün ona göre bir fiyat koy bakalım ortaya. Bakalım satarken altın, alırken gümüş yapan ticaretcilerden misin yoksa ticaret ahlakı olanlardan mısın?Ne kadara satarsın hocam
öyle bir şey yapacaklarını sanmam ama denemekten zarar gelmezGümrükde kalma muhabbeti için mail atsam epomaker a göndericiyi aliexpress yapın desek geçer bence