2 farklı accden sordum daha bakmadilar. Birde destek herşeyi tam bilmiyor gibiDesteğe sormak lazım
2 farklı accden sordum daha bakmadilar. Birde destek herşeyi tam bilmiyor gibiDesteğe sormak lazım
Cevap verdiler mi?2 farklı accden sordum daha bakmadilar. Birde destek herşeyi tam bilmiyor gibi
ben aldım bugün teslim oldu güzel soğutucu kesinlikle tavsiye ediyorum stres testinde pc fan bile açmadı bende anlamadımKasam beyaz 360mm sıvı soğutmam varda gözüme güzel geldi dereceli filan olması o yüzden sordum hocam
Hangi uygulamadaKimlik doğrulama kısmında bilinmeyen bir hata oluştu diyor yapamıyorum
telefondan yapın olması lazım webten öyle hata veriyorduKimlik doğrulama kısmında bilinmeyen bir hata oluştu diyor yapamıyorum
Uygulamasından yapıyorum zaten, Siteden hesabıma bile giremiyorum leş uygulama.telefondan yapın olması lazım webten öyle hata veriyordu
Evet, uygulama üzerinden müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim alışveriş üzerinden 1 hafta geçti halen daha hesaba geciremediler bir türlü.%10 cashback hemen gelmesi lazım bende hemen geldi kampanyaya katıldınız değil mi anasayfadaki