Monitör Önerir Misiniz?

Artık monitör değiştirme vakti geldi 5000 tl bütçem var ve buna monitör önerir misiniz monitörden pek anlamadığım için nasıl bir monitör de istediğimi pek bilmiyorum :D
Rampage Markasına ait Crux CR24R100 24” 100Hz 1ms FHD Oyuncu Monitörünü önerebilirim 100 Hz ve 24"Ekran'a sahip fiyatı da 4,399.TL
fiyatına göre gayet iyi almanı tavsiye ederim

Hocam renk kalitesine önem veriyorsanız kendi gözünüzle mağazaya gidip bakın bence.

Neden kimse TN panel önermiyor herkes ıps linki atıyo rekabetçi için TN daha mantıklı değil mi
çok hardcore oyuncu değilseniz tn iyi değil ips çok daha iyi renk veriyor oyun zevkini olumlu yönde etkiliyor

Artık monitör değiştirme vakti geldi 5000 tl bütçem var ve buna monitör önerir misiniz monitörden pek anlamadığım için nasıl bir monitör de istediğimi pek bilmiyorum :D
Hocam asusun VG249QL3A modeline bakabilirsin 180 Hz ideal bir Hz 1 MS tepkime süresi gayet iyi 3 yıl garantisi ve hoparlörü var bu fiyat bandına alabileceğin en iyisi

Merhaba VG249Q3A modelini tavsiye ederim 180 hz ve 1 ms gtg

Şenovo legion 240 hz 5500 civarı olması lazım biraz bütçeni artırıp almışken 240hz al bence

Oyun oynarım diyorsan 24 inç yeterli olur diyorsan asusun VG249QL3A modelini öneririm 180 Hz oyunlarda gecikme yaşamazsin 1 MS tepkime süresi griden griye gayet ideal ve göz yormayan kaliteli ekranı var IPS panel oda çok iyi bir artı tavsiye ederim

Geri