- Konu Sahibi Konu Sahibi
tmdır en fazla 66mbps diyorYa dostum superonline altyapı sorgula yaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
superonline deil geneltmdır en fazla 66mbps diyor
tmdır en fazla 66mbps diyorYa dostum superonline altyapı sorgula yaz.
superonline deil geneltmdır en fazla 66mbps diyor
tamam aralarından en iyisi bence TurkNet ben olsam ona geçerimtmdır en fazla 66mbps diyor
son olaylardan sonra hala geçilirmi sencetamam aralarından en iyisi bence TurkNet ben olsam ona geçerim
ben 3 4 sene öncesine kadar 6 7 sene superonline kullandım aşırı memnundum ping vs her sey bu kadar iyi olabilirdi anca sonra tasininca maalesef vdsle mahkum oldumerhabalar.tt kullanıcısıyım 35 mbsye 450 tl ödüyorum ve altyapıda yok bazı odalarda çekmiyor superonline a geçmeyi düşünüyorum 1000 mbsye önerileriniz neler sizce iyi mi? baya oyun ve aktif kullanıcağım interneti işimi görürmü
su an bende aynı şeyi yaşıyorumben 3 4 sene öncesine kadar 6 7 sene superonline kullandım aşırı memnundum ping vs her sey bu kadar iyi olabilirdi anca sonra tasininca maalesef vdsle mahkum oldu
Ping sorunu hiç yaşamadımarada ping sorunları çıkıyordu bir de çok sansürlü olduğundan şikatçi insanlar başka altyapınız yoksa olabilir ama.
fiber miydiPing sorunu hiç yaşamadım
Evetfiber miydi
Valla bilmiyom bence geçilir.son olaylardan sonra hala geçilirmi sence
fiberse ping sorunu yaşaman biraz zor ztn
Arkadaş arada sırada ping sorunu çıkıyor falan yazmışfiberse ping sorunu yaşaman biraz zor ztn
paradan yana pek sıkıntım yok bana sadece interneti iyi versin donma kasma ping vb sorunlar pek yaşatmasın(elbette olacak arada ama neredeyse sıfıra yakın olsun)aradığım kriterler bunlarNetgsme geçebilirsin istersen. 100/20 300TL