Kredi kartı limiti arttirma

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
yaklaşık 7 aydır öğrenci isbankasi kredi kartı kullanıyorum her ay 2000tl limitiyle harcama yapıyorum ve düzenli ödüyorum. Ama limiti arttırımıyorum. bir arkadaşım da aynı bankanın aynı kredi kartını kullanıyor ama onum limiti artıyor. bugün bankaya gittim sgklı bir işte çalışmiyorsaniz yapamıyoruz dedi.arkadasim da çalışmıyor bir işte böyleyse arkadaşımınki nasıl artti, yardımcı olabilir misiniz

Ben denemedim ama söylenene göre meslek bilgisi girmeniz gerekiyor. Birde hesaba sürekli para giriş çıkışı olursa otomatik arttırıyorlar limiti

elinizde nakit varsa kredi kartından alış veriş yapın kesim günü geldiğinde elinizdeki para ile kapatın bu şekilde kredi puanınız yavaş yavaş artacaktır

SGK Şart. Ayrıca öğrenci kartında limit 2000, arttırma olmuyor. Arkadaşının bir olayı vardır.

Hesaba para giriş çıkışı da çok önemli değil. SGK'ya bakılıyor.

Limitin hepsini kullanmayın. En fazla %60-70 ini kullanın. Artacaktır.

sgk ya bakar. şu an sgk lı bir işe gir 1-2 ay sonra 100k limit hayırlı olsun

Bankaya söyle, belli bir meblağ harcamandan sonra yeni kart çıkart. Serbest meslek veya okuduğun bölümün mesleği vs. ne ise onu seçsin meslek seçiminde.

Direkt öğrenci seçince 10-20 bin maksimum limit veriyorlar, serbest meslek diye gösterip bir senede milyon limit aldığımı hatırlıyorum :kekw:

Bir de otomatik limit artışını açık tut banka uygulamasından.

Başka verebileceğim taktik düzenli para akışı yapabileceğin ikinci bir banka hesabının olması.

Bazı bankalar işlem sayısına da dikkat ediyor.

Geri