❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Ill Dts X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3884₺ (Hepsiburada)

beğenen dostlarım en iyi cevap diye raporlarsanız sevinirim :)
Hocam benim mikrofon arka sesleri çok alıyor gürültü engelleme çalışmıyor nasıl çözebilirim. Ses aygıt ayarlarını devre dışı bıraktığı için kendi uygulamasını indirmedim hiç.

Hocam benim mikrofon arka sesleri çok alıyor gürültü engelleme çalışmıyor nasıl çözebilirim. Ses aygıt ayarlarını devre dışı bıraktığı için kendi uygulamasını indirmedim hiç.
hocam o sorunu bilmiyorum yani bende öyle bir problem yok ama programını indirin bir zararı olmaz olmadı silersiniz

hocam o sorunu bilmiyorum yani bende öyle bir problem yok ama programını indirin bir zararı olmaz olmadı silersiniz
Geri yükleme yapmadan düzelmiyor maalesef. Kendi uygulamasını yüklediğim ses aygıtı geliştirici seçeneklerindeki loudness equalization ve bas arttırıcı özellikleri kayboluyor. Bu ayar benim için çok önemli. Sende bu ayarlar görünüyor mu?

Şarj kalibrasyonu sizde doğrumu ? ben şarj ediyorum %100 de 120 saat duruyor 3-5 saat oynadıktan sonra hızlı bi şekilde 100 den 70 lere düşüyor şarj seviyesi sonra normal gidiyor sizdede böylemi ?

Şarj kalibrasyonu sizde doğrumu ? ben şarj ediyorum %100 de 120 saat duruyor 3-5 saat oynadıktan sonra hızlı bi şekilde 100 den 70 lere düşüyor şarj seviyesi sonra normal gidiyor sizdede böylemi ?
tamamen bitir fulle veya birak sabaha kadar sarj olsun bi gece

Yazılımı ile alakalı bir problemdir o çok takılma

çok fazla kötü değerlendirme var kullanan varsa bizi de bilgilendirebilirmi ses kalitesi nasıl?

HS80'den geçilir mi?

HS80'den geçilir mi?
geçilmez. geçilirse sadece pil süresi için geçilir.
1 hafta önce 4k ya aldım. aktif olarak 1 haftadır kullanıyorum. c2 kabloludan geçtim. cs2 de ikisi de oldukça başarılı. 4k altında fps oyunları için en iyi kulaklık. hatta 6k altındaki fiyat için de en iyisi.

Parolaparayla yine taksitli alabiliyor muyuz ürünü? Yoksa direkt para yükleyip ödeme yaptığımız için nakit parayla mı alınıyor

Geri